promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi Liptai Claudia eredeti születési neve? Rengeteg magyar sosem hallotta még ezt a nevet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon sok sztár van, aki egy kicsit változtatott a nevén, ki ilyen, ki pedig olyan okokból.

Szerte a világon számtalan olyan színész, celeb és híresség van, akik bizon nevet változtattak valamiért. Ki éppen azért, hogy jobban érvéynesüljön a showbizniszben, ki pedig mondju kazért, mert rájött korábbi gyökereire, rájött arra, hogy egészen más helyről származik, mint azt korábban gondolta. Ez pedig sokszor nagyon meglepő lehet, amikor először halljuk az igazi nevüket. 

A témában már rengeteg kvízt is készítettünk, hiszen ezek a kérdések nagyon szórakoztatók lehetnek egy-egy ilyen játékban. És bizony az igazság az, hogy legalább 10 nagyobb terjedelmű tudástesztet meg lehetne tölteni ilyen névváltozásokkal/névváltoztatásokkal. És nagyon sok magyart is találhatunk ilyen játékban. Ben Afflecknek például van egy középső neve, ami magyar, ám ezt a hétköznapokba nem használja.

Felkészültetek?

Mi például Schobert norbert eredeti neve, milyen névvel látta meg a napvilágot? Korábban már nagyon sok netes újság is megírta, miután a TV2 egyik műsorában kiderült, hogy Horváth Ferenc Norbert volt az eredeti neve a fitneszgurunak.

A neten számtalan helyen olvasni arról is, hogy Liptai Claudiának is más volt a neve születésekor. A Femina is szentelt egy komoly kvízt a névváltozásoknak, és ebből többek között azt is megtudhatjuk, hogy Liptai Claudia születési neve Lipták Klaudia Katalin volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás