promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi Schobert Norbi eredeti neve? Elmondjuk, de tuti, hogy erre sosem gondoltál volna
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitneszguru korábban még egy msűorban is beszélt erről.

Rubint Réka és Schobert Norbi Magyarország egyik leghíresebb házaspárja, akikről rengeteg dolgot tudhatunk, ám nagyon könnyen akadhatnak olyan érdekességek, amelyekről még sosem hallottunk, pedig nagyon izgalmasak lehetnek. Ilyen például Schobert Norbi eredeti neve is.

A világon számtalan olyan híresség van, aki nem azzal a névvel született, amellyel most ismerjük, Magyarországon is számos híresség van, akiknek bizony korábban más nevük volt, majd valamilyen oknál fogva egváltoztatták azt. Sokszor nagyon meglepődünk, amikor az eredeti nevet meghalljuk, hiszen rengeteget elárulhat az a viselője történetéről, múltjáról, és úgy összességben az egész családja históriájáról. Korábban már kiderült Schobert Norbiról is, hogy egészen más név állt születésekor az irataiban - írta meg a Femina.

Korábban amúgy már akkor is hallhatta Schobert norbi eredeti nevét Magyarország, amikor a TV2 nagysikerűs műsorában, a Hal a tortában című gasztroreality-ben megkérdezték, hogy kinek az eredeti neve a Horváth Ferenc Norbert. A Horváth családnevet édesanyja után kapta a fitneszguru, két keresztneve pedig azért lett, mivel édesanyja és nagymamája nem tudott dűlőre jutni, egyikük a Norbertet, míg másikuk a Ferencet szerette volna, így végül Ferenc Norbert lett a neve az 1971-ben született gyermeknek.

Schobert Norbi korábban a Bors-nak azt is elárulta, hogy kilencéves koráig volt a neve Horváth, majd utána jött a névváltás. Dr. Schobert Zoltán a nagymamája második férje volt, egy igen jó nevű, erdélyi származású belgyógyász főorvos, akivel nagyon jó kapcsolatát ápolt a későbbi fitneszguru. Mint a Bors idézi az elmondottakat:

"Egy évvel azelőtt, hogy a nagypapa meghalt, 1981-ben, akkor voltam tízéves, a nevére vett. Azért, hogy ha meghal, minket az édesanyámmal ne rakjanak ki abból a tanácsi lakásból. Hát, így vettem fel a Schobert nevet"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás