promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyar nyugdíjas Chuck Norris stílusban vette fel a harcot a rablóval az otthonában
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy idős nyugdíjas asszonyt Magyarországon, a saját lakásában akartak kirabolni, de ő nem hagyta magát, és Chuck Norris stílusban vágott vissza.

Egy hős nyugdíjast ünnepelhetünk Magyarországon, akihez egy fiatal rabló az otthonába tört be még március közepén. A mátraverebélyi lakos nem ijedt meg, és Chuck Norris stílusban gyakorlatilag szembeszállt a betörővel.

A 80 éves nyugdíjas asszony hangokat hallott a konyhából, és észrevette, hogy a veranda ajtaja nyitva van, majd a semmiből egy maszkos férfi lépett elő. A rabló egy fegyvert tartott a kezében, és pénzt követelt az idős hölgytől – számolt be róla a Zsaru Magazin.

Azt hihetnénk, hogy a nyugdíjas asszony megijedt, de pont az ellenkezője történt, így akciófilmesen –megfogva a puska csövét – ki akarta azt rántani a betörő kezéből. Ez Chuck Norrisnak nagyon megy, többszörös láthattuk, meg rajta viccesen szólva a golyó sem fog ugyebár, de az idős a hölgy a földre esett a mutatvány miatt, mert a férfi túl erősen szorította a fegyvert.

A sértett ezután segítségért kiabált, mire a rabló azt mondta neki, ha tovább hangodkodik, lelövi, azonban ha csendben marad, akkor élve megúszhatja ezt a kalandot. A nyugdíjas viszont felismerte a hangját a férfi hangját, és rögtön megkérdezte:

„Te vagy az, Jani?”

A rabló nemmel felelt, de látszólag megilletődött. Az idős asszony felállt a földről, és segítségért kiabálva a szomszédba szaladt, de a célját elérte, mert a betörő inkább ezután elment.

„Az idős nő a szomszédoknak azt is megemlítette, hogy úgy vélte, a támadó a szomszédban lakó >>>Jánoska<<< volt. Ekkor vették észre a szülők, hogy János fiuk nincs otthon. A férfi nem sokkal később hazatért, majd bement a szobába, és átöltözött”

- mesélte a Zsaru Magazinnak Nágel Tamás százados, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiemelt fővizsgálója.

A rendőrök nyomkövető kutyákkal vonultak ki, akik el is vezették a nyomozókat a szomszédba. A 29 éves K. János végül beismerte, hogy ő tört be a nyugdíjas nőhöz, de megölni nem akarta.

Két nappal később egy nő telefonált, hogy valaki valószínűleg használta a légpuskáját, ameddig nem volt otthon, mert nem úgy találta a helyén, ahogy otthagyta, ráadásul egy rész le is tört belőle. Kiderült, hogy a nő K. Jánost kérte meg arra, hogy vigyázzon a házra, és etesse az állatokat, amíg haza nem tér. Így egyértelmű volt, hogy ezt a fegyvert használta a fiatalember a bűncselekmény elkövetésekor.

A nyugdíjas nőre sokan hősként tekintenek Magyarországon, hogy ilyen határozottan lépett fel a rabló ellen, aki mint kiderült, a szomszédja volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás