promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmillió forintot kaphatsz a magyar rendőrségtől, és ehhez csak szemfülesnek kell lenned
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarországon már régóta üldözik ezt a bűnözőt, akinek vérdíjat tűztek ki a fejére.

Mindig érdekes dolog körülnézni a Magyar Rendőrség körözési toplistáján. Ugyebár itt azok a személyek találhatóak meg, akiket velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresnek, és még nem akadtak a nyomukra.

Akinek a képénél az látható, hogy „díjkitűzés”, abban az esetben valamilyen jutalom is jár a nyomravezetőnek. Magyarországon nincsen túl sok fejvadász, szóval ebből nem igazán lehet megélni, de érdemes szemfülesnek lenni, hátha kiszúrunk valakit. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges.

Magyarországon már régóta keresik a Bartos Nándor nevű férfit, akinek a fotóját ide kattintva tudjátok megnézni. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nem is sajnálja a jutalmat, mivel 500 ezer forintot kaphat az, akinek a segítségével a nyomára tudnak bukkanni.

A 39 éves bajai lakost a Szegedi Törvényszék elfogatóparancsa alapján - üzletszerűen elkövetett embercsempészés, valamint hivatali visszaélés bűntett elkövetése miatt körözik.

Az ügyet még izgalmasabbá tette az, hogy Bartos Nándor rendőrzászlós volt, és a Bajai kapitányság körzeti megbízottjaként dolgozott. Anno a Magyar Hang járt ennek utána, hogy a férfi anno egyenruhásként vett részt embercsermpészésben.

Az egykori rendőr profin bujkál, mivel tavaly május óta nem tudnak a nyomára bukkanni. A rendőrség azt kéri, hogy akinek információja van róla, az hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanút.

A félmillió forintot csak az kaphatja meg, aki olyan információval szolgált, ami a körözött személy elfogását eredményezi. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség hozzátette, hogy a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás