promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A dunai nudistákat mostantól különleges helyről bámulhatjuk - hatalmas a botrány
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Duna rajongói ezentúl egy felvonóból integethetnek a folyó meztelen élvezőinek. 

Európában nagy hagyománya van a nudista strandolásnak és napfürdőzésnek. A társadalmi berendezkedésnek és a felvilágosult értékrendszernek köszönhetően nem jelent semmiféle szégyenkezni valót az, ha valaki naturista módon szereti élvezni a természet lágy ölét. Ugyanakkor mindig is voltak olyanok, akik kihasználták a nudista elveket vallók könnyedségét, könnyelműségét. Sajnos Dunát lehetne rekeszteni az internetre feltöltött olyan videó-, és képanyagokkal, amelyek egyfajta kémkedést mutatnak be az olyan vízparti pihenőhelyeken, ahol hangsúlyozottan meztelen emberek töltik idejüket. 

Mindazonáltal, hogy fényképezésük a beleegyezésük nélkül minimum szabálysértésnek számít, a magánélet és intimitás megsértésének leghatalmasabb gaztette. Természetesen a bámészkodók is zavarták mindig a nudizmus élvezőit, akiket nagyon nehéz elkerülni, lévén az emberi alapvetően kíváncsi faj, és egy kis potya nézegetni valóért nagyon szívesen bekukucskál egy-egy résen vagy sarkon. 

Azonban mostani cikkünk egy kis rést talált a pajzson, ugyanis a bécsi nudistákat hamarosan nagy totálban lehet majd vizslatni. Persze az akaratuk ellenére, ám egyelőre nem sok mindenki hallgatta meg az osztrák meztelenség imádók sirámait. Ugyanis Bécs északi szélén egy felvonót létesített egy magáncég. A Duna egyik népszerű, ruhamentes strandja felett is átkúszó gondola egyébként a város határában magasodó Kahlenberg-hegyhez fut. Csakhogy az intimitásuk miatt aggódó bécsiek máris látják maguk előtt, ahogy a felvonó utasai az ő meztelen testüket fogják majd fényképezni egész nyáron. 

Álltólag az üzemeltető cég már megtalálta a probléma megoldását, erről beszélt a projekt vezetője, Hannes Dajeco is: 

„A felvonók csak egy rövid szakaszon haladnának át a folyóparton. Ráadásul az ablakokat automatikusan átlátszatlanná lehetne tenni.”

- közölte az illetékes, mintegy megnyugtatva az aggódó nudistákat az AP-nak nyilatkozva. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás