promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sydney van den Bosch nudista felvételeit durva pénzekért adhatja el valaki? Még a pajzán barátnője is szerepel rajtuk
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch barátnője a TV2 műsorában, az Ütős ötösben leplezte le a nudista fürdőzést Till Attilának.

Ha az időjárásban még annyira nem is érezhetjük, de beindult a tavasz, és az RTL, valamint a TV2 is szeretné leültetni a képernyők elé a nézőket. Az RTL tegnap útjára indította Az álommelót, amiben Balogh Levente keres magának asszisztens.

A tét valóban óriási, mivel aki a végén meggyőzi Magyarország egyik leggazdagabb emberét, az elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, és a bruttó 3 millió forintos fizetést. Ehhez jár egy felső középkategóriás céges autó és egyéb juttatásokat is. Ráadásul aki valóban jó, az előtt több ajtó nyílhat ki az üzleti világban, mint gondolná.

A TV2 is belecsapott az újításba, és Hazatalálsz napi szériát váltotta fel Ütős Ötös című vetélkedő, ami Till Attila neve miatt még eladhatóbb lesz, akit ugyebár imádnak a magyar nézők. Tegnap a családi vetélkedő 21:35-től rajtolt el a TV2-n, amelyben ismert emberek családtagjaikkal, barátaikkal vagy hozzájuk közel álló személyekkel alkotnak 5-5 fős csapatokat, akiknek azt kell kitalálniuk, hogy bizonyos kérdésekre milyen gyakori választ adott az utca embere.

Természetesen Till Attila a sztárokat is szokta faggatni, így előkerült Sydney van den Bosch nudista fürdőzős sztorija, amit az egyik barátnője mesélt el. A műsorvezető pont beletrafált azzal, hogy rákérdezett a szaunázásra.

„Egy üveg pezsgő is volt velünk abban a szaunában, aztán utána kimentünk egy medencébe, ahol jó hideg víz volt, majd utána rájöttünk, hogy mindent felvett egy kamera”

- mesélte Sydney van den Bosch barátnője az Ütős ötösben.

Till Attila aztán rákérdezett, hogy ez miért baj, de aztán Virgínia hozzátette, hogy kicsit alulöltözettek voltak.

Felmerül a kérdés, hogy vajon valakinek a birtokában lehet ez a nudista kamerás felvétel? Till Attila ugyebár poénból még azt is megjegyezte, hogy portások egymást között cserélgethetik. Annyi biztos, hogy valaki akár durva pénzeket is tudna keresni vele, de valószínűleg elég hamar lebukna az illető, mivel könnyen vissza lehetne keresni, ki férhetett mondjuk hozzá a videóhoz.

Több mint valószínű, hogy Sydney van den Bosch és a pajzán barátnője megúszták ezt a nudista fürdőzést, és a felvételek már sosem fognak visszaköszönni az interneten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás