promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arcpirítóan formás Schobert Lara feneke a macskanaciban, teljesen elvonja a figyelmet a lényegről
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara formás feneke még egy hétköznapi nadrágban is sok-sok lájkot ér.

Schobert Lara nem akar örökre abban a rivaldafényben élni, amit fitneszguru szülei miatt kap. Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke már egy ideje a maga útját akarja járni, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a saját teljesítményei miatt kapjon figyelmet az emberektől.

A TV2 szemmel láthatóan hosszútávra tervez Larával, hiszen miután szerepelt a Szerencsekerék-ben, munkát kapott a csatorna egyik kiemelt produkciójában, mint a Sztárban sztár leszek! online riportere. Bár a fiatal lány eleinte tartott attól, hogy túl nagy falat lesz számára a feladat, végül igent mondott a felkérésre, és rögtön könnyedén vette az ezzel járó akadályokat.

A Schobert-házaspár lánygyermekét hamarosan a Hal a tortán új évadában is láthatjuk főzni, szóval tényleg mindig képernyőn van. Persze a TV2-es karrierje építése mellett nem feledkezik meg a közösségi médiáról sem, hiszen mégiscsak az ország egyik legismertebb influenszere, aki rendszeresen reklámoz a saját oldalán.

Most is olyan posztot rakott ki az Instagram-ra, amin olyan ruhadarabokat visel, amiket bizonyára sok hasonló korú fiatal nő, illetve tinédzser szívesen hordana. Persze biztos akadnak bőven olyan követők is, akiket nem érdekelnek a pulóverek, sokkal inkább megragadja a figyelmüket Lara cicanadrágja, ami pompásan kiemeli formás fenekét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás