promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara a vécészelfijén nem csak a melleit villantotta meg
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara vécés fotójától hangos az internet.

Schobert Lara nemrég a Szerencsekerék-ben játszott, de akkorát bakizott, hogy az már vetekszik az örökklasszikus "tudja, hol szeret a cápával". Lara persze azonnal rájött, hogy mekkora butaságot mondott, de ebben a játékban már nem lehet utólag javítani, az internet pedig nem felejt.

Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke egyre magabiztosabban építgeti a karrierjét a TV2-nél, de emellett persze folyamatosan csinálja az influenszerkedést is. Bárkiben felmerülhet jogosan a kérdés, hogy ennyi munka mellett hogy van még ideje a testedzésre? Bár tényleg elég szoros a napirendje, Lara akkor sem mond le a folyamatosan mozgásról, kőkemény edzésekkel igyekszik megvalósítani egyik nagy álmát, hogy ha majd egyszer belenéz a tükörbe, akkor büszke legyen arra, amit lát benne.

Vannak, akik azon a véleményen vannak, hogy Lara kezd túlzásokba esni, túlságosan lefogyott az edzések miatt, és ez már nem áll jól neki. Vékony testalkatáról nemrég a közösségi oldalán is posztolt egy képet, nem is akármilyet.

Lara ugyanis bikiniben látható, így mindenki meg tudja nézni, mennyire átformálta már a testét az utóbbi időkben. Ezzel a képpel egyébként Lara beállt a wc-szelfiző celebek közé, hiszen korábban Kulcsár Edina és Nádai Anikó vécéfotójától volt hangos az internet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás