promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi lányának pici bugyija még mindig imádnivalóan rakoncátlan
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szandi meglepő titkot árult el az anya-lánya kapcsolatukról, miközben a szépség nem is Magyarországon éldegél.

Ha rendre kijelenthetjük, hogy a negyvenes évei közepén járó egykori tinibálvány, Pintácsi Alexandra, vagyis Szandi bomba formában van, akkor a szeretett lánygyermekéről tényleg csap szuperszavakkal készíthetüünk cikket. A legendás hírű magyar énekesnő lánya, az igazán ígéző tekintetű Bogdán Blanka már több, mint másfél éve, hogy elhagyta hazánkat. A több fronton is tehetséges lány ugyanis kiköltözött az Egyesült Államokba, hogy felfedezze mind magát, mind az élet nagybetűs rejtelmeit. 

Szerencsénkre az internetnek és az Instagramnak köszönhetően szinte napról napra részesei lehetünk a szenzációs és még csak alig 23 esztendős Blanka mindennapjainak. A fiatal lány úgy döntött, hogy nem a dolgos hétköznapokat örökíti meg a követőinek és hűséges rajongóinak. Ugyanis a fiatal lány megpróbál szembesíteni minket az élet igenlés, az amerikai álom beteljesülésével. És valóban nehéz nem kedvet kapni arra, hogy kiszökjön az ember fia és/vagy lánya az Atlanti-óceán túlpartjára. Jut eszünkbe, a másik nagy víz, a Csendes-óceán mostanság nem túl barátságos:

A szépséges Blanka korábban édesanyja mellett igyekezett elérni az áhított áttörést, amit negédes dallamok kíséretében együtt próbáltak véghezvinni. Ugyanis a Szerelmes szívek egykori főszereplője többször is duettezéssel, majd egy közös cirkuszi légtorna-produkcióval szerette volna beindítani gyermeke karrierjét. Ám a jelek szerint most elengedték egymás kezé, bár a távolság nem állhat a családi szeretet útjába. Szandi még a húsvéti ünnepek előtt adott interjút a Meglepetésnek, ahol beszámolt a lányával való elszakíthatatlan kötelékről és a kapcsolattartásuk mibenlétéről: 

„A mi életünkben nagyon fontos a humor, és ezt a hozzáállást szerencsére átvették a gyerekeink is. Ez a második húsvétunk, amit fizikailag nem töltünk teljes létszámban együtt, hiszen a lányunk, Blanka immár másfél éve Amerikában él, de lélekben együtt vagyunk. A kilencórányi időeltolódás ellenére is megoldjuk, hogy a legfontosabb családi pillanatokban velünk lehessen.”

- utalt Szandi arra, hogy a nagy alkalmak során Blanka rendszeresen videóhívással van jelen. 

A címben beharangozott rakoncátlan bugyiba kénytelen megkapaszkodni az ifjú kalandor:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás