promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Címlaplány lett az Eufória nemváltó sztárja, Bogdán Blanka valami újat mutatott - válogatás
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarország kedvenc feltörekvő tinije, Bogdán Blanka közös válogatást érdemelt ki a nemváltáson átesett Hunter Schaferrel.

Nem is olyan régen a 95. Oscar-gála legnagyobb visszhangot keltő ruháját kapta fel magára a 24 esztendős szupermodell, Hunter Schafer. Az Origo jóvoltából hazánkban is nagy hírverést kapott ruhát ugyanis nem gondolta túl az Eufória fiatal sztárja, ugyanis a hófehér földig érő szoknyája mellé már nem vett fel mást, csak egy szerény madzagot és egy szál tollat. A tollnak pedig csupán annyi jutott a maga nemes egyszerűségében, hogy éppen csak takarja Schafer mellbimbóit. 

A kedves arcú Hunter az elmúlt évek egyik legérdekesebb transznemű amerikai híressége, ugyanis miközben tehetséges modell, egyre keresettebb színésznő is. A férfinak született lány ugyanis a hazánkban is roppant népszerű Eufória egyik főszereplője. A mára már szinte tökéletes női testben élő művész az HBO sorozatában is nehézsorsú tinédzsert alakít, aki különleges romantikus kapcsolatba bonyolódik Zendayaval karakterével. Az amerikai színész-énekesnő egyébként a való életben is nagyon jó barátnője lett Schafernek. Akinek egyébként nem csak a bizarr feltűnések teszik ki a mindennapjait, ugyanis jelenleg komoly párja van. Aki nem más, mint sorozatbeli szeretője, Dominic Fike. Most pedig szintet lépett Schafer kisasszony: az Elle címlaplánya lett.

A legendás és örökifjú énekesnő, Szandi nagylánya, Bogdán Blanka már jó ideje az amerikai álmot éli. A 23 esztendős szépség már évek óta a magyar bulvár kedvelt kis mutogatni valója. Bár a Bogdán házaspár legidősebb gyermekének van is mit mutogatnia. A gyönyörű bébiszitter jobbára a lehető legkisebb fehérneműkben vagy fürdőruhákban szokta kelletni magát a közösségi médiában. Azonban legújabb posztjával édesanyja nyomdokaiba lépett: éneklésbe fogott. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás