promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A VV11 kívánós villalányát megdöbbentő helyen találták meg - ez a magyar valóság?
Borítókép:  Youtube
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szemtanúk máris a falu kocsmájában látták dolgozni a VV11 szexmániás Renijét, ahonnan a Nagy Ő Jákob Zolija is elindult.

A jelek szerint egyre kisebb értékkel bír, és kopik annak az egyébként is kétes értékű nívója, ha valaki egy valóságshow-ban lesz szereplő Magyarországon. Az elmúlt két évtizedben is csak a legkitartóbbak és legérdekesebb személyiségek tudtak csak igazán tartósan megragadni a magyarok emlékezetében. Még kevesebben vannak azok, akik tehetségükkel találtak elismerésre, megélhetésre a celeb világba belecsöppenve. Ilyen, az egykor ValóVilág szereplőként üstökösi feltűnést keltő Majka is. Ő jelenleg az éppen frissen indult Zsákbamacska műsorvezetője az TV2-n.

Azonban a ValóVilág továbbra is maradt az RTL-klubon, és húsz év után nemrég tudta le a 11. évadát, amelyben ugyan feltűnt pár említésre méltó karakter, ám hónapok múlva alighanem el is felejthetjük őket. Ezt a szériát az a VV Kriszti nyerte, aki tavalyi bódítószertől sem mentes utcai őrjöngése után már némi hírnévvel került be a játékba. 

Azonban a VV11 előtt senki sem ismerte a Renit, aki először szerepelt a TV-ben. A falusi lány remek szex sztorikkal szórakoztatta a játék résztvevőit, és így a nézőket is. A civilben addig felszolgáló lány a Bács-Kiskun vármegyei Harta egyik helyi büszkeségében, egy pizzériában dolgozott. Azonban a valóságshow indulásakor fennhangon hirdette, hogy ő bizony azért érkezett most Budapestre, hogy az RTL Klub által igazi városi lány lehessen. Reni mindent meg is tett, már az első éjszaka kielégítette a kiszemeltjét, Barnát. A fiúval aztán játékban maradásukig se veled, se nélküled kapcsolatban maradtak. Legtöbbször a szex maradt a központi témájuk, a lány nem egyszer orális örömök útján próbálta magához édesgetni a csapodár fiút, aki rendre a többi lány meghódításával igyekezett levakarni magáról hősnőnket. 

Reni végül a nagy lehetőség kapujában, még a döntő előtt távozni kényszerült a legendás ValóVilág villából, és "csak" a negyedik helyen végzett. Ezzel ugyan megkapta a lehetőséget a berobbanásra, ám egy olvasónk tegnap este egy igen érdekes levelet küldött nekünk. Ezek szerint a Kreutzer Renáta néven született művésznő immár ismét a fentebb emlegetett Hartán tűnt fel. A dicsfény pedig úgy tűnik, messzire elkerüli egyelőre. Vagy csak a lehetőségre vár.

"Sziasztok Protmotions! Ma este munkából tartottunk hazafelé. Félúton betértünk a Harta nevű falu kocsmájába két-két sörre. Nem hiszitek el, hogy ki szolgált ki minket. Már régebben is mesélték, hogy azon a helyen dolgozott VV Reni. És most újra ő állt a pultnál. Felvette a pizza-rendeléseket, csapolta a sört. Nagyon kedves és mosolygós volt, de nem akartuk hergelni a kérdezősködéssel, csak Sanyi dicsérte meg, hogy nagyon aranyos volt a tévében. Persze azért érdekelt volna, hogy miért dolgozik újra egy ilyen helyen, amikor biztosan többről álmodott a ValóVilágot követően. Azért az arcán én láttam, hogy nem felhőtlenül boldog a régi-új munkája miatt. Meg azt is csodálom, hogy a cifra dolgai miatt még visszavették dolgozni."

- számolt be a váratlan üzenet szerkesztőségünk postafiókjában.  

Érdekesség, de a fentebb emlegetett Nagy Ő, Jákob Zoltán is ebből a faluból származik. Hartán a mai napig több ismerőse van a jó lelkű Ferrari-mániásnak, aki hamarosan az ország egyik leggazdagabb milliárdosaként mutatja meg magát a párkereső-műsorban. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás