promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV11: VV Reni veszettül benedvesedett, és nagyon várta, hogy becsússzon neki
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Reni és VV Barna között gyakorlatilag forr a levegő a Való Világban.

Pörög az a bizony homokóra, és már túl vagyunk a Való Világ 11 felén. Mivel elég hosszú az RTL játéka, így még sokat kell ahhoz aludni, hogy kiderüljön, a végén ki vághatja majd zsebre a 36 millió forintot. Az előző évadban nem sokan gondolták volna, hogy VV Vivi lesz a végső befutó, de mégis maga mögé tudott utasítani mindenkit népszerűségben.

A Való Világ 11-ben is fordult a kocka, mert VV Sajtit mindenki egy határozott karakternek, erős versenyzőnek tartotta, de most az ötödik kiválasztáson mégis ő kapta a legtöbb jelet. Sokáig fej-fej mellett haladtak VV Melinával, de végül Sajtira került a zöld kendő, vagyis hamarosan párbajoznia kell. Az roppant érdekes lesz, hogy kit fog kihívni, de ezt is megtudjuk a következő hétvége előtt.

Az RTL luxusbörtönének játékosai hiába érzik magukat biztonságban, a döntés mindig a nézők kezében van. Ők a múltkor úgy gondolták, hogy VV Renit juttatják vissza a villába, és nem VV Pirost, aki szinte biztos volt a győzelmében. Ez onnan is látszódott, hogy nem használta fel a piros kendőt, amivel valaki mást küldhetett volna az összecsapásra maga helyett.

Így véget ért a szerelmi háromszög Piros, Reni és Barna között. Utóbbi mind a két lánnyal összebújt, de VV Renivel volt intenzívebb a kapcsolata. A Való Világ 11 kanapéja is átélt néhány hancúrozást a nappaliban.

Reni akármennyire is szexmániás, megfogadta, hogy hiába esett ki a vetélytársa, ő távol fogja tartani magát Barnától. Nagy kérdés, hogy ez meddig fog sikerülni. A múltkori kis játékuk közben a lány benedvesedett, és nagyon szerette volna, hogy a villa dzsigolója becsúsztassa neki, de újra erőt vett magán. A páros ráadásul Piros plüssállatáért harcolt.

Most úgy áll a dolog, hogy Reni és Barna egyességet kötöttek abban, hogy nincs szex. Összebújni persze összebújnak olykor, de amikor a lány elgyengül, akkor inkább gyorsan lelécel. Ezt bizony kegyetlenül nehéz lesz kibírni a végéig. Persze nem ők az egyetlen páros, akik küzdenek a köztük lévő kémiával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás