promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: lottólázban égett Magyarország a fergeteges főnyeremény miatt – mutatjuk a nyerőszámokat

Hatoslottó: lottólázban égett Magyarország a fergeteges főnyeremény miatt – mutatjuk a nyerőszámokat

Helyi Hírek

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón most már 545 millió forint volt Magyarországon, a 12. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

Valaki a legutóbb a hetedik héten volt őrülten szerencsés, mivel zsebre vágta a hatos lottó főnyereményét, ami akkor 621 millió 794 ezer forint volt, na meg némi apró. Akkor is csodásan tudott gyarapodni a főnyeremény, mert előtte telitalálatos szelvény egy hónapja nem volt. Így meg is van a második nyertes idén, aki telitalálatot ért el Magyarországon.

2023-ban a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Ettől persze most még nagyon messze vagyunk. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

A Szerencsejáték Zrt. tehát megtartotta a 12. hét hatoslottó számsorsolását, aminek a várható főnyereménye most több mint félmilliárd, pontosabban 545 millió forint. Eddig négy sorsoláson vagyunk túl a telitalálat óta, így tudott valamennyit növekedni a főnyeremény. A legutóbb 50 ember volt igazán közel hozzá, hogy mind a hat számot eltalálja, de csak öttalálatosuk volt: nekik a nyereményük 279 ezer 265 forint volt.

Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. Magyarországon a hatoslottót már nem kézzel húzzák, hanem egy sorsológép hozhat szerencsét valakinek. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni.

A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e a harmadik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 4, 7, 16, 26, 28, 37

Hattalálatos szelvény ezen a héten egy darab volt, így valaki több mint 549 millió 872 forintott nyert a magyarországi hatos lottón.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 63 darab, nyereményük egyenként 220.185 forint;
4 találatos szelvény 2541 darab, nyereményük egyenként 5.460 forint;
3 találatos szelvény 36 395 darab, nyereményük egyenként 2.110 forint.

A következő héten 70 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Borítókép:  MédiaKlikk

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás