promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötös lottó: tengernyi magyar akarja a bankszámláján látni a gigantikus főnyereményt, ami 20 sorsolás óta növekszik
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 11. hét ötös lottó számsorsolását Magyarországon. Lássuk, hogy Fortuna kegyes volt-e hozzád!

Nagyon régóta nincsen szerencséjük a játékosoknak az ötös lottóval. Messzire kell visszamennünk, mivel a legutóbb 2022. októberében volt telitalálatos szelvény Magyarországon. Az abszolút hihetetlen az egészben, hogy akkor rögtön kettő is. Akkor a 42. héten két szerencsés is jól álmodta meg a számokat, így 749 millió 715 ezer forintot vihettek haza egyenként, na meg némi aprót hozzá. Remélhetőleg nem haragudtak egymásra, hogy osztozniuk kell a nyereményen, mert bár ez nem milliárdos összeg, de így is rengeteg pénz.

Tehát öttalálatos szelvény így már 20 sorsolás óta nem volt Magyarországon. Volt is ideje gyarapodnia a várható főnyereménynek, ami már 3 milliárd 484 millió forint. Ennek talán tényleg úgy is örülne valaki, ha osztozkodni kellene rajta.

Tehát a Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 11. hét hatoslottó számsorsolását, és voltak is izgalmak a stúdióban. A 3,135 millió várható főnyeremény továbbra is nettó összeg Magyarországon, vagyis nem kell utána adózni. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni.

A szelvényeket vasárnap délután fél hatig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e az első szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind az öt számot eltalálja.

Nyerőszámok: 27, 50, 65, 67, 83

Öttalálatos szelvény ezen a héten nem volt, így jövő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

4 találatos szelvény 18 darab, nyereményük egyenként 2 979 570 forint;
3 találatos szelvény 2 181 darab, nyereményük egyenként 25 660 forint;
2 találatos szelvény 67 859 darab, nyereményük egyenként 2 785 forint.

A jövő héten 3 milliárd 663 millió forint lesz a várható főnyeremény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás