promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezeket a termékeket semmiképp se vedd meg a drogériákban – a vakmerő magyar fogorvos most mindenről lerántotta a leplet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar fogorvos egyszer már bemutatta, hogy milyen fogkrémeket nem éri meg vásárolni Magyarországon.

Hála égnek már eljutottunk arra a pontra, hogy nem kell félni a fogorvosoktól, de persze a magyarok többségét még mindig elfogja a rettegés, ha belépnek a váróba. Pedig maximum az érzéstelenítő injekciótól kell tartani, mert mást nem igazán fogunk érezni. Persze ehhez az is kell, hogy profi fogorvost válasszunk.

Sajnos persze Magyarországon is vannak olyan szakemberek, akik nem érik meg a pénzüket. Érdemes kommenteket nézni, mennyire megbízható a választott orvos, vagy rendelő, ha ebben az ismerőseink nem tudnak segíteni.

Ugyebár a külföldiek azért választják hazánkat, mert itt jóval olcsóbban meg tudnak csinálni egy húzósabb kezelést.  Bár a magánorvosok itt is árat emeltek, de ez nem annyira drasztikus, mint Magyarország határain kívül.

A rémmesék pedig sajnos igazak. Olyan eset is lelepleződött, amikor a fogorvosok annyira félrekezeltek egy osztrák férfit, hogy alig akadt szakember, aki rendbe hozza, és ez is 15,2 millió forintba került.

A legtöbb becsületes fogorvos azonban igyekszik útmutatást adni a pácienseinek. Nem olyan rég dr. Beregi Alexandra a TikTok csatornáján számolt be róla, hogy milyen fogkrémeket nem szabad választanunk a drogériákban és az áruházakban, ami tönkre teheti a fogainkat. Ide kattintva megtudhatjuk, hogy melyik összetevőt kell kerülni.

Most debütált a legújabb TikTok videó, amiből lelepleződött, mely terméket érdemes még kerülni, amikkel találkozhatunk a drogériákban.

A szájsprayk például tele vannak kemikáliákkal és alkohollal, helyettük a doktornő inkább a rágózást javasolja. A fogkefevédőket sem szabad sokáig használni, maximum utazáshoz, mivel a baktériumok elszaporodnak a nedves közegben. A videóból az is kiderül, melyik fogselymet érdemes messziről elkerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás