promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: új széria indult Magyarországon, de vajon ezzel is mázlija volt valakinek?
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón kivételesen csak 75 millió forint volt Magyarországon, a nyolcadik héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

Valakinek bizony nagy mázlija volt a hetedik, vagyis az előző héten, mivel mind a hat számot eltalálta a hatos lottón, így 621 millió 794 ezer forintot vághatott zsebre, na meg némi aprót hozzá. Szépen tudott gyarapodni a főnyeremény, mert előtte telitalálatos szelvény egy hónapja nem volt. Így meg is van a második nyertes idén, aki telitalálatot ért el Magyarországon.  

2023-ban a rekordnyereményt a 2. héten vitték el, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 8. hét hatoslottó számsorsolását, aminek a várható főnyereménye most tehát 75 millió forint az új széria miatt. Természetesen ez továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. Magyarországon a hatoslottót már nem kézzel húzzák, hanem egy sorsológép hozhat szerencsét valakinek. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni.

A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e a második szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 10, 12, 14, 29, 36, 37

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, így tovább tud gyarapodni a főnyeremény a magyarországi hatos lottó.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 15 darab, nyereményük egyenként 892.525 forint;
4 találatos szelvény 1101 darab, nyereményük egyenként 12.160 forint;
3 találatos szelvény 22 031 darab, nyereményük egyenként 3.270 forint.

A következő héten 205 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás