promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatos lottó: valakinek 925 millió forintot hozott a Jézuska Magyarországon? Mutatjuk az év utolsó sorsolásának a nyerőszámait
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény nem kevesebb, mint 925 millió forint volt Magyarországon az 51. héten a hatoslottón. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

Magyarországon valaki legutóbb a 42. héten volt igazán mázlista, mivel a hatos találattal 657 millió 508 ezer forintot nyert, na meg persze némi aprót hozzá. Ő lett a hatos lottón a nyolcadik szerencsés, aki megnyerte a főnyereményt idén. 2022 rekordnyereményét a 26. héten vitték el, ami 1 milliárd 881 millió forint volt, ezt azóta azonban nem sikerült megdönteni, és már nem is fogja senki, mivel elérkezett 2022 utolsó hatos lottó sorsolása.

Ilyenkor még nagyobb az izgalom, mert valaki pont karácsonykor lehet milliomos. Hattalálatos szelvény már most nyolc sorsolás óta nem volt.

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta az 51. hét hatos lottó számsorsolását, aminek tehát a várható főnyereménye 925 millió forint. Természetesen ez most is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. Magyarországon a hatos lottót már nem kézzel húzzák, hanem egy sorsológép hozhat szerencsét valakinek. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni.

A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e a kilencedik szerencsés 2022-ben, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja, vagy maradunk nyolcnál.

Nyerőszámok: 16, 18, 28, 36, 41, 45

Hattalálatos szelvény nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 23 darab, nyereményük egyenként 623 740 forint;
4 találatos szelvény 1 725 darab, nyereményük egyenként 8 315 forint;
3 találatos szelvény 30 048 darab, nyereményük egyenként 2 2645 forint.

A következő héten 1 milliárd 44 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás