promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hírt kaptak a Pepco vásárlói, ennek senki sem fog örülni
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kellemetlen üzenettel fogadja weboldalán a Pepco az érdeklődőket, amely szerint a telefonos ügyfélszolgálat technikai okok miatt nem működik. 

Kellemetlen lehet a karácsony azoknak, akik Pepcós ajándékot kaptak, de nem megfelelő a méret, vagy adott terméket inkább más színben vagy formában szeretnének megkapni, ugyanis az érdeklődők most egykönnyen nem fognak tudni kapcsolatba lépni az üzletlánccal.

A vállalat ugyanis arról tájékoztat a weboldalán, hogy a telefonos ügyfélszolgálatuk technikai okok miat nem működik, tájékoztatásért azonban meg lehet őket keresni e-mail-ben.

"Kedves Vásárlóink! Tájékoztatunk Titeket, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt szünetel. Kérdéseiteket az ugyfelszolgalat@pepco.hu e-mail címen keresztül tehetitek fel. Megértéseteket köszönjük!"

- olvasható a weboldal tetején, a menüsor alatt, és a 30 százalékos engedményt ígérő kuponok felett. Nos, ha véletlenül máshogy nem megy, érdemes lehet személyesen próbálkozni az üzletekben, ha e-mail-ben nem sikerül őket elérni.

Korábban a Promotions beszámolt arról is, hogy elképesztő ütemben terjeszkedik a Pepco Group, és a tervek szerint rengeteg pénzt akarnak a profitból visszaforgatni abba, hogy még több helyen elérhetőek legyenek. A tervek szerint a cégcsoport következő állomása Görögország lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás