promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelmeztetést adott ki a Nébih, a Spar egyik karácsonykor is népszerű termékével vannak gondok
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg magyart érint a Nébih figyelmeztetése a Spar egyik termékével kapcsolatban.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal idén is rengeteg fontos információt osztott meg a vásárlókkal, akik esetleg tudtukon kívül valamilyen komoly veszélynek voltak kitéve, hiszen sajnos előfordul Magyarországon is, hogy úgy kerülnek ki a boltok polcaira egyes termékek, hogy csak utólag derül ki, hogy valamilyen probléma volt velük – egy, az ünnepekkor kiemelten fontos élelmiszer is érintett volt nemrég egy hasonló esetben:

A Spar most ismét felkerült a Nébih radarjára, ugyanis egy újabb, karácsonykor is népszerű termékkel vannak gondok: a honlapon található figyelmeztetés szerint a 19.07.2023 minőségmegőrzési idővel rendelkező, Spar Magyarország Kft. által forgalmazott „Naturfood Aszalt szilva, 200g” érzékszervi nemmegfelelőség/elváltozás indokkal visszahívásra került – ennél több információ viszont nem derült ki a probléma pontos jellegéről.

A Spar arról tájékoztatta a kedves vásárlókat, hogy amennyiben vettek az érintett termékből, semmiképp se fogyasszák el azt, hanem inkább vigyék vissza a Spar valamelyik üzletébe, ahol természetesen visszatérítik a vételárat – azzal kapcsolatban viszont nem történt pontosítás, hogy ehhez fel kell-e esetleg mutatni a vásárlást igazoló nyugtát/blokkot, vagy anélkül is lehetséges-e.

Azt is elárulta a Spar, hogy a Natur-Food Kft. által gyártott terméket 2023.01.21-ig van lehetőségük visszavinniük a vásárlóknak a Spar áruházaiba, utána pedig a gyártót kell keresniük a visszavételi igényükkel a naturfood@naturfood.hu e-mail címen.

Íme az érintett termék illusztrációs képe:


Kép: spar.hu

A minap az IKEA is kiadott egy figyelmeztetést, erről is érdemes tudniuk az embereknek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás