promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelmeztet az IKEA: nagy a baj két termékkel - azonnal vigye vissza őket mindenki
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két termékkel kapcsolatban is komoly probléma merült fel az IKEA-ban.

IKEA-ba járni már-már egy külön programnak számít hazánkban: lehet kényelmes puffokon pihenni, barátokkal találkozni és beszélgetni, egy jót ebédelni vagy fánkozni, és persze stílusos bútorokat, kiegészítőket nézegetni. Érdemes azonban odafigyelni, mit vettünk mostanában, hiszen két termékkel kapcsolatban is gondja akadt az áruházláncnak.

Először is: fémtárgyat találtak az általuk forgalmazott Almondy névvel ellátott mandulatortában

Az Almondy visszahív egy meghatározott mennyiséget a 400 grammos Almondy Daim fantázianevű mandulatortából, elővigyázatosságból, hiszen az egyik tortában fémtárgyra bukkantak.

Forrás: IKEA

Az IKEA-áruházakban vásárolt, L2140 tételkóddal és 2023.11.18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező mandulatortákra vonatkozik a visszahívási kérelem. Az IKEA tehát nyomatékosan kéri azokat, hogy akik hasonló terméket vásároltak mostanában, vigyék vissza a terméket abba az áruházba, ahol vásárolták, és visszakaphatják a teljes összeget. Ezenkívül fordulhatnak közvetlenül a céghez is a www.almondy.com weboldalon.

Amennyiben tudunk olyan családtagról vagy ismerősről, aki hasonló édességet vásárolhatott, mindenképp érdemes figyelmeztetni. Itt azonban még nem ér véget a problémás termékek listája.

Gond van az egyik ülőalkalmatossággal is, méghozzá az antracitszínű ODGER forgószékkel. Az IKEA arra kéri a vásárlókat, hogy aki 2221 előtti és 2221 dátumbélyegzővel ellátott széket vásárolt, lépjen kapcsolatba az áruházlánccal, és igényelje vissza a teljes vételárat. 

Az IKEA szerint fennáll a veszélye annak, hogy a szék lába eltörhet és súlyos sérüléseket szenvedhet az, aki éppen használta. 

Forrás: IKEA

A közlemény úgy szól, hogy az IKEA szigorú kockázartértékelési és tesztelési programoknak veti alá termékeit, azonban mégis tudomásukra jutott, hogy a csillag alakú láb kettétörhet. Fontos megjegyezni azt is, hogy abban az esetben is visszatéríti a svéd áruházlánc a teljes összeget, amennyiben nem tartottuk meg a nyugtát vagy a számlát a vásárlás során.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás