promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nyugdíjas néni agya teljesen elszállt a Lidlben – káromkodva támadott le egy fiatal férfit
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aztán a sztori élesedni kezdett, mert a Lidl után a gyógyszertár előtt is találkozott vele.

Nyakunkon van a karácsony, és Magyarországon rengetegen döntenek úgy, hogy az utolsó pillanatokra hagyják a nagybevásárlást. Ilyenkor mindig az a legjobb taktika, ha szép fokozatosan bespájzolunk mindenből, és a végén tényleg csak néhány friss dologkért kell leugranunk a legközelebbi boltba.

Aki sok mindent akar most a kosarába pakolni, az jobb, ha felkészül az óriási rohamra és tumultusra. Azt persze mindenképpen felejtsük el, hogy olcsón meg fogjuk úszni a karácsonyt, mert a jelenlegi válságban ez gyakorlatilag képtelenség.

Az Aldi után a Lidl is bejelentette, hogy korlátozást vezet be az árstopos termékekre, hogy ne tudjanak kifogyni a készletekből, de ezt nem szigorítják. A lisztből és a cukorból 5-5 kilogramm, a tejből 6 liter, az étolaj 1 literes változatából 3 darab, míg a 2 és 5 literesből például 1 darab vásárolható egyszerre.

A Lidl Magyarország is nagyon jól tudja, az árstoppal érintett termékek esetében az elmúlt hónapokban többszörösére nőtt az érdeklődés, de az áruházlánc folyamatosan figyelemmel kíséri a készletet, és igyekszik biztosítani, hogy a termékekből mindenkinek legyen elég karácsonyra.

Szóval Magyarországon nem igazán szeretnek vásárolni az emberek mostanában, és ezt egy fiatal férfi is megtanulta, akit egy nyugdíjas néni küldött el a fenébe a semmiből.

A történetét az „idős emberek fenyegető aurával” csoportban osztotta meg. Éppen a Lidlben vásárolt a párjával, aki gyorsan összeszedte a tejtermékeknél az apróságokat, míg ő üres kosárral nézelődött egy akciós pultnál. Ekkor jelent meg a nyugdíjas néni, aki már egy ideje figyelte a feleségére váró vásárolót, majd odabökte neki:

„Mi a f.sznak jössz be, ha csak bámészkodsz?”

Mire észbe kapott a történet elmesélője, utána az idős néni már tovább csoszogott. Hihetetlen módon utána a gyógyszertár előtt is összefutottak, ahol a férfi ismét a párját várta, mert nem volt nála maszk. A nyugdíjas néni itt ismét lecsapott:

„Mi a f.szt állsz itt is a k…va any.dat? Süket vagy? Hozzád beszélek!"

A férfi inkább ignorálta az idős hölgyet, és a telefonját nyomkodta tovább. Később, amikor a párja megkérdezte, hogy ez ki volt, csak annyit válaszolt, hogy egy „kóborló lidérc”.

Mindenkinek ennél sokkal nyugodtabb vásárlást kívánunk karácsony előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás