promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívmelengető üzemanyagárak jelentek meg egy magyarországi hipermarket-lánc töltőállomásain
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A benzin és a gázolaj 25–30 forinttal olcsóbb.

A 480 forintos üzemanyagár-sapka váratlan eltörlésével rögtön kétirányú folyamatok indultak el Magyarországon. Egyrészt véget ért a pánikvásárlási roham, a kutak lassan feltöltésre kerülnek, másrészt pedig ismét meg kell szoknunk, hogy az egyes helyek más és más áron kínálják a benzint és gázolajat.

Az ársapka december 6-i megszüntetése után a Mol-kutakon 641, illetve 699 forintos piaci árakat vezettek be a kétfajta termékre. Ettől azonban jelentős eltérések mutatkoznak kis hazánkban, vagyis érdemes jobb ajánlatok után vadászgatni. Rögtön érkezett is egy.

A francia Auchan 1998-ban jelent meg Magyarországon, 2012-től pedig 7 Cora hipermarket átvételével gyorsította a terjeszkedését. A benzinkutak telepítését már jóval korábban, 2004-ben megkezdték, jelenleg 18 töltőállomásuk üzemel nálunk. És most mindegyiknél meghirdették a maguk árstopját.

„Valamennyi Auchan benzinkút átállt a piaci árra, és mindegyiken elegendő üzemanyag áll rendelkezésre. Egészen vasárnapig (december 11.) kedvező árakon adják az üzemanyagot, a 95-ös benzin literjét 599 forintért, a gázolajat 669 forintos literenkénti áron lehet tankolni”

– közölte a cég a Pénzcentrummal. Így körülbelül 25–30 forinttal ígérnek a piaci ár alá, amit maguk is kissé „gyanúsnak” érezhetnek, ezért a honlapjukon igyekeznek mindenkit megnyugtatni, hogy a töltőállomásaikon kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, ellenőrzött minőségű, megbízható forrásból származó üzemanyagot kínálnak.

Az alacsonyabb árat azáltal érik el, hogy közvetítők nélkül, közvetlenül a finomítóktól vásárolják az üzemanyagot. Az önkiszolgáló formával pedig a működési költségeket igyekeznek a lehető legalacsonyabban tartani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás