promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos figyelmeztetést adott ki a Spar, rengeteg pénzt veszíthetünk
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Spar tájékoztatása mindenki számára kiemelten fontos, ha nem akar pórul járni.

Rengeteg veszély leselkedik ránk, főleg az interneten, hiszen számtalan csaló van Magyarországon is, aki különböző módszerekkel próbálja kicsikarni belőlünk a pénzünket, vagy esetleg a fontos adatainkat. Ezek az egyének, vagy szervezetek sokszor egyre valóságosabbnak tűnő nyereményjátékokkal igyekeznek átverni az embereket, és az esetek egy bizonyos részében ismert emberek, boltok vagy márkák mögé bújnak hamisan – nemrég például Novák Katalin nevével éltek vissza:

Most ismét elkezdett aggasztó tempóban terjedni a világhálón egy csúnya átverés, ugyanis valakik/valaki a Spar nevében próbál adathalászkodni, aminek az lehet az eredménye, hogy súlyos pénzösszegeket veszítenek a csőbe húzott áldozatok – ezzel kapcsolatban adott ki figyelmeztetést a minap az áruházlánc, nehogy esetleg további embereket verjenek át az elkövetők.

„Az utóbbi napokban ismét visszaélnek a SPAR nevével. Adathalászok olyan nyereményjátékot hirdetnek, ahol különleges ajándéktáskát ígérnek azoknak, akik megosztják és kommentelik a posztjukat, illetve regisztráció után e-mail címet kérnek. Ezt követően felveszik a regisztráltakkal a kapcsolatot további adatokért, hogy tőlük jelentős összegeket csaljanak ki. A SPAR és INTERSPAR nem hirdetett ilyen játékot és nyomatékosan felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy semmiképp ne adják meg adataikat, kártyaszámukat a csalóknak! Köszönjük!”

olvasható a Spar közösségi oldalán.

Ha esetleg valaki hasonló, gyanús esetre lesz figyelmes, mindenképp jelentse az oldalt, nehogy pórul járjanak az emberek. Ilyenkor mindig érdemes arra figyelni, hogy csak a hivatalos oldalakról tájékozódjunk, és ne higgyünk olyanoknak, amiknek a nevében esetleg helyesírási hiba vagy elírás van, illetve nincs mellette „pipa”, ami az ellenőrzött profilt jelenti.

Itt lehet megtekinteni a Spar posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás