promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötös lottó: két szerencsés elvitte az 1,5 milliárdos főnyereményt nemrég, de pár hét alatt megint közel félmilliárdra halmozódott a csúcsösszeg
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a 45. hét szombatjának legfontosabb 5 számát.

Néhány hete két szerencsés játékos elhappolta a többiek elől az Ötös lottó szenzációs csúcsnyereményét, az 1,5 milliárd forintot, amelyből így fejenként 750 millióval részesültek. A várható főnyeremény mostanra ismét a félmilliárdos összeg közelébe emelkedett, ami alighanem sokak játékkedvét hozta vissza.

Mivel immár két hete nem találtak 5 találatos szelvényt, így a 45. héten már 460 millió forintért folytatódhatott a versengés. A múlt szombaton a 4-esek fejenként közel 2,4 millió forinttal gazdagodtak, ami kiemelkedőnek számított abban a kategóriában.

Most pedig újra a tévéképernyőkre szegeződött minden tekintet, hiszen az este fél 8 körül kezdődött sorsoláson megint milliomosokat avathatott Magyarország. Vajon akadt néhány szerencsés?

Menetrend szerint kihúzták tehát az Ötös lottó nyerőszámait november 12-én, 2022 negyvenötödik hetében is, hatalmas várakozások közepette került elő a gömbből öt szám, amelyekkel akár új magyar milliomos is születethetett, ha jó számokat húzott be, és a szerencse is mellé állt.

 

Sokan izgulhattak a Joker nyerőszámai miatt is, hiszen ott is rengeteget lehetett nyerni.

 

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna a 45. héten, 2022-ben.

 

Nyerőszámok:

16, 30, 32, 58, 79

– nem született telitalálat! A jövő héten így már 626 millió forint lesz a főnyeremény!

 

Joker:

5 5 2 0 4 1

– Volt telitalálat! A nyereménye közel 46,5 millió forint!

 

Most nem nyertél? Vigasztalódj a heti legolvasottabb cikkünkkel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás