promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötös lottó: valakik nagyot kaszáltak, elvitték az 1,5 milliárdos főnyereményt két hete, de a mostani 303 millió forint is csábító lehetett
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a 44. hét szombatjának legfontosabb 5 számát.

Valószínűleg vissza szokta vetni a fogadási kedvet Magyarországon is, ha elviszik egy szerencsejáték főnyereményét. Ez történt két hete az Ötös lottóval is, amikor két mázlista fejenként 750 millió forinttal lett gazdagabb.

A múlt héten nem volt telitalálatos szelvény, így a főnyeremény már 303 millió forintra halmozódott. Ha a 44. héten sem találnak 5 találatost, akkor igen közel kerülünk a félmilliárdos csúcsnyereményhez, ami megint felpörgetheti a fogadók játékkedvét.

A múlt szombaton a 4-esek fejenként bő 1,7 millió forinttal gazdagodtak, ami nem rossz pénz, biztosan jól jön minden háztartásban. Most pedig újra a tévéképernyőkre szegeződött minden szem, hiszen az este fél 8 körül kezdődött sorsoláson megint milliomosokat avathatott Magyarország. Vajon akadt néhány szerencsés?

Menetrend szerint kihúzták tehát az Ötös lottó nyerőszámait november 5-én, 2022 negyvennegyedik hetében is, hatalmas várakozások közepette került elő a gömbből öt szám, amelyekkel akár új magyar milliomos is születethetett, ha jó számokat húzott be, és a szerencse is mellé állt.

 

Sokan izgulhattak a Joker nyerőszámai miatt is, hiszen ott is rengeteget lehetett nyerni.

 

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna a 44. héten, 2022-ben.

 

Nyerőszámok:

15, 35, 37, 46, 72

– nem született telitalálat! A jövő héten így már 460 millió forint lesz a főnyeremény!

 

 Joker:

7 2 0 2 1 0

– volt telitalálat! A nyereménye bő 121 millió forint!

 

Most nem nyertél? Vigasztalódj a heti legolvasottabb cikkünkkel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás