promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Szerencsejáték Zrt. igyekszik időben szólni – Valaki több mint 100 millió forintot fog elbukni, ha gyorsan nem jelentkezik
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyenkor erősen megvan rá az esély, hogy ha eddig nem jelentkezett a játékos, akkor ezután sem fog.

Ezen a héten is érdemes feladni a szelvényeket Magyarországon: A Skandináv lottón 212, az ötösön 715, míg a hatos lottón 80 millió forint lesz a főnyeremény. Utóbbin azért ilyen kevés, mivel múlt hét vasárnap egy szerencsés játékosnak mind a hat számot sikerült eltalálnia. A számsor így nézett ki: 2,3,5,10,17,19 – ezzel több mint 597 millió forintot vihetett haza.

Aki lottózik, az biztosan mindig le szokta ellenőrizni azt, hogy volt-e találata. Eleve izgalmas dolog, és az emberbe bele is van kódolva, hogy kíváncsi amiatt, hogy lett-e valami nyereménye. Az meg sokak rémálma lehet, hogy kihúzzák a számait, amivel már régóta játszik, de ő pont nem adta fel a nyertes szelvényt. Persze az is valóságos rémálom lehet, amikor valakinél ott van a nyertes szelvény, csak egyszerűen nem tud róla.

A Szerencsejáték Zrt. direkt ki is adott gyorsan egy közleményt, hogy valaki 23. játékhéten 102 millió 773 ezer 620 forintot nyert a Jokeren Magyarországon, de eddig nem váltotta be a nyertes szelvényt.

Amennyiben szeptember 9-én 23:59-ig nem kerül átvételre az összeg, a játék részvételi szabályzata alapján a Szerencsejáték Zrt. külön akciókat szervez, vagyis szétosztogatják a pénzt, amit most valakinek egyben kellene zsebre vágnia.

A társaság mindig kiemeli, hogy őrizzük meg a szelvényeinket és számhúzás után minden esetben ellenőrizzük. Legutóbb februárban nyert egy szerencsés magyar közel 150 millió forintot, azonban a rendelkezésre álló 90 nap alatt nem jelentkezett nyereményéért.

A mostani Joker várható főnyereménye 60 millió forint lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás