promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: rengetegen vártak erre Magyarországon, most a Szerencsejáték Zrt. leleplezte, hogy mire készülnek
Borítókép:  MédiaKlikk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ötöslottó sorsolás mellé jár egy hatalmas buli is egy hónap múlva.

Ugyebár szerdán húzták ki a magyarországi Skandináv lottó nyerőszámait, de ott ismét nem volt telitalálatos szelvény. A következő héten már 212 millió forint lesz a várható főnyeremény.

Az Ötöslottó szelvényeket szokás szerint szombaton este fél hatig lehet feladni, ahol 606 millió forintot tehet zsebre valaki, ha mind az öt számot eltalálja. Ott telitalálatos szelvény már egy hónapja nem volt. A Hatoslottó sorsolás vasárnap lesz – ott jelen pillanatban 585 millió forint a tét.

Közben közeledik az, amire rengetegen vártak Magyarországon, ez pedig nem más, mint az ingyenes, 65 éves Ötöslottó Szuperkoncert. Most ismét a hazai zenei élet legfelkapottabb előadói lépnek színpadra a Puskás Aréna Szoborparkban 2022. október 1-jén.

Szóval tényleg messzire kell visszamennünk az időben, mert az ország kedvenc lottójátéka, az Ötöslottó 1957-ben, vagyis 65 éve indult hódító körútjára.

Az estét a fiatalok elsőszámú kedvence, a VALMAR nyitja, akik Szikora Róberttel közös kollaborációjukkal, az „Úristen” című dalukkal nagyon felkapottak lettek. A duó a YouTubeon 4 hónap alatt 23 milliós megtekintést generált és a streaming szolgáltatók listáin is éllovasként szerepel. A VALMAR párosát a Follow The Flow követi, a trió 18:30-kor lép színpadra. A zenei formáció 2018-ban letarolta a slágerlistákat „Nem tudja senki” című dalukkal, amely nem csak platinalemezt zsebelt be, de a hozzá készült videóklip a második valaha legnézettebb magyar videoklip lett, három év alatt több mint 66 milliós megtekintéssel.

Az estét hazánk legsikeresebb női előadójának fény- és pirotechnikai elemekkel kiegészített különleges show-ja zárja. Rúzsa Magdit 2005-ben ismerhette meg a nagyközönség, közel 20 éves zenei karrierje során számtalan teltházas turnét, arany- és platinalemezt tudhat magáénak. Év elején ugyebár hármas ikreket hozott a világra, de már gőzerővel dolgozik valamint koncertezik.

A koncertre kilátogatók jó ügyet is támogathatnak, mivel a nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget száz százalékban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel, amely a Kapaszkodó gyermekfejlesztő programján keresztül összesen több mint 3000 nehéz körülmények között élő hátrányos helyzetű gyerekeknek biztosítanak a többek közt iskolán kívüli korrepetálást vagy éppen fejlesztő foglalkozást.

Az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek október 1-jén a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás