promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális számok: ezekre a termékekre ugrott meg a kereslet nagyon Magyarországon
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Számos termék kapcsán kiugró keresletet mértek.

Módosították a rezsiszárakat, a rezsicsökkentés limitjét, és ez óriási változásokat indított be a magyar társadalomban és a piacon is. Például a vásárlási szokásainkban is meredeken más trendek kezdtek megmutatkozni, és ezzel szembesültek az online kereskedelmi cégek is. A Metropol most az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portál adatai alapján közölt egy cikket, amelyben azt veszik górcső alá, hogy az egyes háztartásban használatos termékekre mennyire nőtt meg a keresés.

A kályhák és kandallók esetében például egy hét alatt 14-szeresére nőtt az érdeklődők száma.

A lap közölte az Olcsóbbat egyes statisztikáit is, amelyből látszik, hogy a háztartások rögtön megkezdték megnézni, hogy milyen energiamegtakarítási lehetőségek elérhetők a piacon, illetve azt is, hogy milyen alternatív energiaforrások léteznek, miközben felmérték a kisebb fogyasztású termékek beszrezésének lehetőségét. A kányhák és kandallók után a vízmelegítők, a bojlerek, a hűtők és a fagyasztók iránt nőtt meg ugrásszerűen a kereslet.

A vízmelegítőknél és a bojlereknél +592 százalékos a növekedés, míg a hűtőszekrényeknél és a fasgyasztoknál 412 százalékos a növekedés a július 7-13-i hét és a július 14-20-i hét között.

Korábbi cikkeinkben már foglalkoztunk többször is a háztartások egyes gépeinek energiaszükségleteivel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás