Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sokkoló: folyamatosan hívják vissza ezt az élelmiszert

Sokkoló: folyamatosan hívják vissza ezt az élelmiszert

Helyi Hírek

Sokkoló: folyamatosan hívják vissza ezt az élelmiszert

Helyi Hírek

BB 12:12

A szennyezett rizs után most ez, és ki tudja, mennyi van még hátra.

Alig egy hete olvasható volt a Nosalty oldalán, hogy visszahívják az 1 kg-os kiszerelésben kapható Auchanban nívó jázmin rizst. A Nébih (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) azonnali hatállyal megkezdte a termékek visszahívását, mert annak vizsgálatakor üvegdarabokat találtak benne a szakemberek. Természetesen a forgalmazó arra kérte a vásárlókat, hogy a megvásárolt rizst semmi esetre se fogyasszák el, vigyék vissza a boltba. 

TESCO Téliszalámi (400 g), Heineken minőségi világos sör (0,25 l), Golden Lily szárított sárgabarackmag (100 g), Alnatura bio kukorica chips (125 g) vagy épp KINGA fagyasztott fasírtalap (500 g). Ez csak töredéke az elmúlt időszakban visszahívott élelmiszereknek, és a felsorolás itt még nem áll meg. A legújabb visszahívandó termék a vaníliafagylalt

Häagen-Dazs jégkrémek magyarországi forgalmazója termékvisszahívást jelentett be. A nyár hűsítő kedvencében ugyanis idegen anyagot találtak, így elengedhetetlen volt, hogy megkezdjék a fagylaltok kivonását a forgalomból. Nem minden termék van azonban veszélyben: csak egy bizonyos azonosítóval rendelkező élelmiszert kezdtek visszahívni. 

„A visszahívás a Häagen-Dazs Vanília ízű jégkrém 460 ml és 95 ml-es kiszereléseit érinti, ezekben ugyanis etilén-oxid jelenlétét fedezték fel. Ez a vaníliakivonatból származik”

 

- írja a Nosalty

Borítókép: Illusztráció-Profimédia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria