promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szellentés mellett kampányol a dögös influenszer, akinek óriási bajt okozott, amiért visszatartotta
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A brazil influenszer nem akar még egyszer olyan pokoli fájdalmakat átélni, amit a szellentés visszatartása okozott.

Hihetetlen, hogy még mindig mekkora tabu téma a szellentés, főleg a nők körében. Pedig el kell fogadni, hogy ez is ugyanoly testi folyamat, mint mondjuk a böfögés. Az emésztőrendszerben felhalmozódó bélgázoknak távozniuk kell valamilyen formában.

A szellentést megúszni nem lehet, de arra persze lehet törekedni, hogy visszaszorítsuk a mennyiségét. Azt mindenki tudja, hogy a hüvelyesek, amik bár egészségesek, fokozzák a gáztermelődést a szervezetben. Érdemes eleve lassabban étkezni, és sokszor enni kis adagot, hogy csökkentsük a nyomást az emésztőrendszerben.

Mikor megfeszíted az izmaidat, hogy elkerüld a szellentést, olyan nyomás nehezedik a testedre, ami fájdalmat, emésztési problémákat, gyomorégést is okozhat. Ami persze még rosszabb, hogy az egész árt a vastagbélnek.

Nincs mese, a gázokat valahogy ki kell engedi, amint lehetőségünk van rá. Egy brazil influenszer addig húzta ezt a dolgot, hogy végül lábra sem tudott állni.

Az rtl.hu számolt be róla a New Zealand Herald cikkét szemlézve, hogy Vitoria De Felice Moraes nagyon régen nem szellentett, ezért szörnyű gázok, szelek gyötörték. A 23,4 millió követővel rendelkező influenszert kerekesszékbe ültették, mert a pokoli fájdalmai miatt lábra sem tudott állni.

A lap megemlítette a Pocah nevű brazil sztárt, aki emiatt súlyos bélproblémákkal került kórházba. Azóta mindkét sztár a szabad szellentés híve lett, és szerencsére egyiküknek sem lett maradandó problémája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás