promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Volt egy titokzatos dolog Berki Krisztián temetésén, amelyről sok kép is felkerült az internetre, most kiderült az igazság
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sikerült megtudni a titokzatos csokor hátterét.

Május 6-án, 41 éves korában elhunyt Magyarország egyik legismertebb celebje, Berki Krisztián. Sokan még most sem tudták feldolgozni a történteket, május 26-án a Farkasréti temetőben pedig már utolsó útjára is kísérték a hírességet. A temetésen nagy sokan vettek végső búcsút tőle, köztük rengeteg ismert ember is, így Hajdú Péter, Schobert Norbert, Rubint Réka és Kökény Attila is tiszteletét tette a ceremónián, amely abból a szempontból is különleges volt, hogy azt kérték a résztvevőktől, fehér ruhában érkezzenek.

Ez amúgy még korábban Berki Krisztián kérése volt, Berki Mazsi ezért kérte ezt mindenkitől.

A temetőben nagyon sok felvétel készült, tegnap a fél magyar média ezzel foglalkozott. A temetésről IDE kattintva lehet megnézni a galériánkat.

Rengeteg videós és képi anyag is készült a temetőben, és volt egy fotó, illetve egy dolog, ami nagyon titokzatosan hatott a temetőben. Egy virágcsokor, aminek a szalagján egy titokzatos felirat díszelgett, nevezetesen az, hogy „Hella”. A titokzatos csokor még órákkal a temetés előtt került a sírra. És persze a fotók nyilvánosságra kerülése után azonnal elkezdtek találgatni az online terekben, hogy ki tehette azt oda, illetve azt is, hogy ki lehet Hella.

Ám nem kellett sokat várni rá, hogy a titok feloldást nyerjen.

A Blikk Rúzs ugyanis megtudta az elhunyt híresség pótanyukájától, hogy kitől érkezett a pár szál fehér rózsa. Hidvégi Tünde nyilatkozott is a lapnak, mint elmondta:

„Semmi különös. A hölgynek nem volt jelentős szerepe Krisztián életében. Egyszerűen csak egy ismerős volt a sok közül!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás