promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi brutálisan lefogyott, mindenki aggódik az összetört özvegyért
Borítókép:  Life
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi még mindig nem tért magához.

Csütörtökön lesz Berki Krisztián temetése a Farkasréti temetőben. A médiaszemélyiség özvegye, Mazsi azt kérte a gyászolóktól, hogy mindenki fehér ruhába érkezzen, ezzel is teljesítve Krisztián kívánságát.

„Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd”

- nyilatkozott a Blikk-nek Berki Krisztián édesanyja.

Júlia asszony azt is elmondta, hogy fia ugyan el lesz hamvasztva, de nem urnában, hanem koporsóban fogják elhelyezni.

Krisztián özvegye, Mazsi teljesen összetört a gyász miatt. Mint azt a gyászoló édesanya egyik közeli ismerőse elárulta, Mazsi még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból, és brutálisan le is fogyott.

„Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás