promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Berki Krisztián édesanyja, hazudtak róla és Mazsiról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az összetört édesanya a temetés után elmondta az igazságot.

Május 26-án a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra a tragikus hirtelenséggel elhunyt 41 éves médiaszemélyiséget, Berki Krisztiánt. Az egykori labdarúgót nagyon sokan kísérték el utolsó útjára, többek között volt felesége, Hódi Pamela, Hajdú Péter, valamint Schobert Norbi és Rubint Réka is.

Krisztián édesanyja, Júlia asszony még mindig nem tudja elhinni, hogy a fia már nem él, továbbra is azt várja, mikor csörren meg a telefonja, és Krisztián közli vele, hogy az egész csak egy vicc volt.

„Az életem legnehezebb napja, hogy a fiamat eltemetem, nem akarom tudomásul venni, hogy nincs többé. Várom, hogy megcsörrenjen a telefon és belenevessen úgy, ahogy mindig nevetni hallottam. Hogy azt mondja, hogy csak viccelt… Az eszem persze tudja, hogy ez már sosem fog megtörténni. Egyetlen reményszikrám van csak, az unokáim. A két csodás kislány! Pamelával és Mazsival is nagyon jó kapcsolatom van, a tragédia óta mindketten támogatnak érzelmileg”

- nyilatkozott a Bors-nak az összetört édesanya.

Júlia asszony azt is elárulta, hogy a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben ő már régóta nem is találkozott Mazsival.

„Valahol olvastam, hogy azt nyilatkoztam, hogy Mazsi belefogyott a gyászba, de ez nem igaz, nem is találkoztam vele egy hónapja... Csak telefonon beszélünk”

A médiaszemélyiség édesanyja hozzátette, hogy Pamelával és Mazsival úgy egyeztek meg, hogy közösen fogják nevelni Krisztián gyermekeit. Úgy fogalmazott, ha velük lesz, akkor mindig ott lesz közöttük a fia is, és ez jó érzéssel tölti el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás