promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Több százezer magyar kapott nagyon jó hírt, lehet, hogy te is köztük vagy, erről mindenképpen tudnod kell

Több százezer magyar kapott nagyon jó hírt, lehet, hogy te is köztük vagy, erről mindenképpen tudnod kell

Borítókép:  Profimedia - Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Lehet, hogy erről még nem hallottál.

Mint arról tegnap a Promotions is beszámolt a kormány döntött róla, hogy meghosszabbítják az élelmiszer- és üzemanyagárstoppot, méghozzá július elsejéig tolják ki azt. Ez azt jelenti, hogy az időszak végéig még a jelenlegi árak lesznek érvényesek az üzemanyagra, és a kiválasztott élelmiszeripari termékekre. 

Ezzel párhuzamosan pedig Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette a Kormányinfón, hogy megemelik a nyugdíjakat is.

Nemrégiben jelent meg a legfrissebb Magyar Közlöny, amelyből az is kiderül, hogy bizony a SZÉP-kártya használók részére is jó hírek érkeztek. Ugyanis a rendeletből kiderül, hogy a Széchenyi Pihenőkártya használók számára is lehetővé válik a továbbiakban, hogy élelmiszer-vásárlásra is felhasználható legyen a SZÉP-kártya vendéglátás alszámláján szereplő összeg - írja az Infostart.

Ezt a lehetőséget még február elsejével került hatályba, és azóta élhetnek ezzel az opcióval a SZÉP-kártya használók. Először május harmincegyig volt hatályban, majd most így július elsejéig tolták ki az érvényességét.

Az ATV anno részletesen is beszámolt a SZÉP-kártya élelmiszervásárlásra való felhasználásának lehetőségéről: