promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több százezer magyar kapott nagyon jó hírt, lehet, hogy te is köztük vagy, erről mindenképpen tudnod kell
Borítókép:  Profimedia - Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy erről még nem hallottál.

Mint arról tegnap a Promotions is beszámolt a kormány döntött róla, hogy meghosszabbítják az élelmiszer- és üzemanyagárstoppot, méghozzá július elsejéig tolják ki azt. Ez azt jelenti, hogy az időszak végéig még a jelenlegi árak lesznek érvényesek az üzemanyagra, és a kiválasztott élelmiszeripari termékekre. 

Ezzel párhuzamosan pedig Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette a Kormányinfón, hogy megemelik a nyugdíjakat is.

Nemrégiben jelent meg a legfrissebb Magyar Közlöny, amelyből az is kiderül, hogy bizony a SZÉP-kártya használók részére is jó hírek érkeztek. Ugyanis a rendeletből kiderül, hogy a Széchenyi Pihenőkártya használók számára is lehetővé válik a továbbiakban, hogy élelmiszer-vásárlásra is felhasználható legyen a SZÉP-kártya vendéglátás alszámláján szereplő összeg - írja az Infostart.

Ezt a lehetőséget még február elsejével került hatályba, és azóta élhetnek ezzel az opcióval a SZÉP-kártya használók. Először május harmincegyig volt hatályban, majd most így július elsejéig tolták ki az érvényességét.

Az ATV anno részletesen is beszámolt a SZÉP-kártya élelmiszervásárlásra való felhasználásának lehetőségéről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás