promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus hírt kaptak az autósok: holnap végre eljöhet az, amire sokan vártak már
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a gépjármű tulajdonosok, ugyanis péntektől lehet, hogy végre jelentősen csökkenni fog a benzin és a gázolaj ára.

Pár héttel ezelőtt került bejelentésre, hogy a kormány november 15-től kezdve három hónapon keresztül 480 Ft-os felső határral rögzíti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti átlagárát. A magyar töltőállomások azóta is tartják ezt, az emberek többsége pedig örül annak, hogy egy ideig már nem lesz ennél drágább az üzemanyag – most viszont hatalmas örömhír érkezett, ami biztos, hogy sok gépjármű tulajdonost boldoggá fog tenni.

„Jelentős árcsökkenést tapasztalhatunk az üzemanyagok nagykereskedelmi árában, ez mindkét üzemanyag fajta esetén bruttó 11 forintot jelent. A változás péntektől érvényes. Így várhatóan egyre több kútnál fogunk alacsonyabb árakat tapasztalni a bevezetett hatósági árakhoz képest”

– olvasható a Holtankoljak.hu oldalon.

Ezek alapján december 3-tól jó eséllyel csökkenni fognak az üzemanyagok literenkénti átlagárai, amik így hosszú idő után végre 480 Ft alá mehetnek – erre pedig a visszajelzések alapján már nagyon sokan vártak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás