promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reményt keltően nyilatkozott Kóbor János állapotáról az Omega gitárosa
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega zenekar tagjai nagyon erősen hisznek abban, hogy Kóbor János fel fog épülni.

Az Omega frontembere még november közepén került kórházba koronavírussal és jelenleg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán kezelik.

Most csak a felesége, Zsóka mehet be Kóbor Jánoshoz, aki külön engedéllyel másfél órát tölthet bent nála. Ha valamilyen változás van az énekes állapotában, azt Zsóka jelezni fogja a zenekar felé, de abban közösen megegyeztek, hogy Kóbor harcát érthető módon nem fogják kommentálni.

A zenekar menedzsere, Trunkos András azt mondta, hogy már az is bizakodásra ad okot, hogy nem romlott Mecky állapota. Közben a zenekar minden tagja abban bízik, hogy Kóbor erős, és mindenképpen fel fog épülni.

Molnár György Elefánt szerint az énekes egy genetikai csoda, és reménykednek abban, hogy Kóbor erős fizikuma átsegíti a betegségen.

„Mecky régen atletizált, futott, majd amikor abbahagyta, akkor sem ült otthon. Kosarazott, lovagolt, síelt, szóval nagyon aktív volt. Persze, egy idő után nem maradt ilyenekre ideje, de akkor is olyan jó kondiban volt, hogy el sem hittük. Jó volt nézni, hogy egy több órás koncertet olyan könnyedséggel tolt végig, hogy azt a fiatalok is megirigyelhetnék. Közel a nyolcvanhoz a vitorlázás sem okozott neki nehézséget, pedig aki hajózik, tudja, hogy ott bizony nagy erőre van szükség”

- nyilatkozta a Blikknek a gitáros.  

Innentől már tényleg csak reménykedik mindenki, hogy Kóbor János sikeresen fogja megvívni ezt a harcot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás