promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges albumot adott ki az Omega, de vajon miért hitték azt, hogy Madonna meghalt? – időkapszula
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Talán minden rajongónak erőt adhat most, hogy ha előveszik az Omega Testamentum című lemezét.

Egy évet megyünk vissza ismét az időben, amikor megjelent 2020 novemberében az Omega együttes Testamentum című albuma. A lemezre felkerült néhány régi szerzemény is újrahangszerelve.

Akkor már csak Kóbor János maradt egyedül az alapító tagok közül, mivel elhunyt Benkő László és Mihály Tamás is. Az Omega frontembere elkapta a koronavírust, és a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelik, az állapota pedig sajnos súlyos.

Talán a rajongóknak erőt adhat, hogy ha előveszik az egy évvel ezelőtt megjelent Testamentum albumot. Trunkos András, a zenekar menedzsere is arra kért mindenkit, hogy sugározzák Kóbor János felé a pozitív energiákat.

Úgy néz ki az internet népe nem igazán tudott olvasni 2020-ban, legalábbis ezt lehetett levonni abból, hogy sokan azt hitték Madonna halt meg egy nappal korábban, és nem Diego Maradona.

Ráadásul tucatjával jelentek meg a gyászoló jellegű bejegyzések, olyanok, amelyekben az emberek Madonnára emlékeznek. Mindenkit megnyugtatunk, hogy az énekesnő jelenleg is él és virul.

A tavaly év sem telt anélkül, hogy Curtis valami miatt ne kerüljön a címlapokra. Akkor a Magyar Labdarúgó-szövetség Budapesti Igazgatóságának Fegyelmi Bizottsága egy évre eltiltotta a rappert minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől. A cikkünkből kiderül, hogy mi miatt.

Nézd meg a tegnapi időkapszulánkat is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás