promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar ALDI egyik alkalmazottja súlyos figyelmetlenségre hívta fel a figyelmet - sírni fogsz a nevetéstől, itt az év egyik legjobb reklámja!
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akármilyen figyelmetlenség történt, és ezt jó, hogy tisztázták.

A hétvége közeledtével a magyar családok egyik központi témája ismét a vásárlás és a bevásárlás lesz. A legnagyobb áruházak és diszkontláncok, pedig már most kiadták az akciós szórólapjaikat, amelyek lassan már olyan vastaggá duzzadnak, hogy akár összekeverhetők lesznek egy kisebb novelláskötettel is.

Lehet, hogy pár éven belül ez meg is valósul.

A vásárlással kapcoslatos reklámok, így az akciós termékek népszerűsítése az elmúlt időszakban egyre unalmasabbá vált. A marketingesek általában megelégedtek a régi, jól bevállt klisékkel. Persze akadtak üdítő kivételek, mint például Kasszás Erzsi feltűnése a CBA részéről.

Az ALDI Youtube-slágere, a Megveszünk mindet is üde színfolként tűnt fel, majd mostanában a diszkontlánc nagyon vicces reklámszpotokkal lepte meg a tévénézőket, ezek közül az egyik legjobb az, amelyik most felkerült az ALDI Facebbok oldalára is.

A videó biztos, hogy be fogja aranyozni a napodat, hiszen egy olyan vásárlóról szól, aki az első randijára készül, és rengeteg sajtot vásáról, egy óriási elnézésvből kifolyólag, erre pedig a pénztáros figyelmezteti őt:

És ha lemaradtatok volna, ez volt az ALDI nagy dobása korábban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás