promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy bajai párnak az a hobbija, hogy a játszótérre járnak szexelni
Borítókép:  Illusztráció - Jon Cherry / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem sikerült még lebuktatni őket, de több szülő is miattuk kerüli a játszóteret.

A Blikk talált rá egy anyuka üzenetére egy zárt Facebook-csoportban, ahol felháborodva mesél arról, hogy az egyik pár nagyon is átlépte a határt a helyi játszótér hintájában.

„Délután sétáltunk egy nagyot a lassan 21 hónapos lányommal. Gondoltam, zárjuk a napot egy kis hintázással a Barátság téren, úgysincs iskola, nincsenek sokan. Mikor meglátta a játszóteret, futott, mint a nyúl. Én annyit láttam messziről, hogy van ott valaki. De ezt... délután öt órakor ott d..nak a fészekhintában!? Mikor közelebb értünk, akkor kezdték el takargatni magukat”

– idézte a lap a hölgy üzenetét, aki nem akart feljelentést tenni.

Lehet jobb lett volna, ha a rendőrséghez fordul, mivel úgy tűnik az elkövetőknek ez a fétise, mivel már többen felfigyeltek rájuk. Persze még ne kenjük egyetlen párra a dolgot, mert az is lehet, hogy a fészekhinta valamilyen nagy orgia hely. Az anyuka így már érti, miért kerülték sokan.

A polgárőrség szerint volt már rá példa, hogy a környékbeli játszótereken hasonló eset miatt kaptak bejelentést. Nyirati Klára polgármester közben ígéretet tett a Blikknek, hogy több közterület-felügyelő járja majd a környéket.

Igazából ilyenkor nem érdemes a szőnyeg alá söpörni a dolgot, és érdemes azonnal hívni a 112-őt, ahol névtelenül be lehet jelenteni a hasonló eseteket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás