Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy bajai párnak az a hobbija, hogy a játszótérre járnak szexelni

Egy bajai párnak az a hobbija, hogy a játszótérre járnak szexelni

Helyi Hírek

Egy bajai párnak az a hobbija, hogy a játszótérre járnak szexelni

Helyi Hírek

BTP 06:06

Nem sikerült még lebuktatni őket, de több szülő is miattuk kerüli a játszóteret.

A Blikk talált rá egy anyuka üzenetére egy zárt Facebook-csoportban, ahol felháborodva mesél arról, hogy az egyik pár nagyon is átlépte a határt a helyi játszótér hintájában.

„Délután sétáltunk egy nagyot a lassan 21 hónapos lányommal. Gondoltam, zárjuk a napot egy kis hintázással a Barátság téren, úgysincs iskola, nincsenek sokan. Mikor meglátta a játszóteret, futott, mint a nyúl. Én annyit láttam messziről, hogy van ott valaki. De ezt... délután öt órakor ott d..nak a fészekhintában!? Mikor közelebb értünk, akkor kezdték el takargatni magukat”

– idézte a lap a hölgy üzenetét, aki nem akart feljelentést tenni.

Lehet jobb lett volna, ha a rendőrséghez fordul, mivel úgy tűnik az elkövetőknek ez a fétise, mivel már többen felfigyeltek rájuk. Persze még ne kenjük egyetlen párra a dolgot, mert az is lehet, hogy a fészekhinta valamilyen nagy orgia hely. Az anyuka így már érti, miért kerülték sokan.

A polgárőrség szerint volt már rá példa, hogy a környékbeli játszótereken hasonló eset miatt kaptak bejelentést. Nyirati Klára polgármester közben ígéretet tett a Blikknek, hogy több közterület-felügyelő járja majd a környéket.

Igazából ilyenkor nem érdemes a szőnyeg alá söpörni a dolgot, és érdemes azonnal hívni a 112-őt, ahol névtelenül be lehet jelenteni a hasonló eseteket.

Borítókép: Illusztráció - Jon Cherry / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP