promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most kiderült, mit tetováltatott a sztárfocista a férfiasságára
Borítókép:  MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy képzelőerő kell hozzá, mert szerencsére nem mutatta meg.

Az angol fociválogatott egykori vezére, Paul Gascoigne az utóbbi időkben leginkább masszív alkoholizmusával hívta fel magára a figyelmet. Gazzára odahaza egyre kevesebben kíváncsiak, a Celeb vagyok, ments ki innen! olasz változatába azonban még sikerült bekönyörögnie magát.

Az 53 éves exsportoló igyekszik meghálálni a bizalmat, a legutóbbi műsorban például intim titkokat árult el Awednek, aki csizmaországban ismert és népszerű influencernek számít. Gascoigne részletesen leírta azt a virágmotívumot, amely a péniszén halad keresztül, és megfelelő körülmények között fává erősödik.

Awed megdöbbent egy ilyen szintű kitárulkozás után, és nem is állta meg, hogy kommentár nélkül hagyja a bejelentést:

„Ez a leghülyébb dolog, amit valaha mondtál nekem! Ez marhaság, tudod? Ráadásul gusztustalan!” – osztotta ki az influencer.

Fotó: Isola dei Famosi / Mediaset

Gazza ennek ellenére többször is megismételte az állítását, ráadásul ékes olasz nyelven, hogy a nézők se maradjanak le róla. A nyelvismeret valószínűleg akkor ragadt rá, amikor a kilencvenes években közel négy évet húzott le a római Lazio csapatában.

A műsorban akadtak kevésbé pikáns pillanatok is, a kissé akadozva beszélő focista például azt is elárulta, hogy a menedzserének, Katie Daviesnek, valamint a nő férjének és két gyerekének nevét is magára varratta hálából. Rátetoválták még az „anyu és apu” szavakat (kínai írásjelekkel, sajnos hibásan), de a bőrén viseli fogadott lánya, Bianca arcképét is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás