promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jönnek a fagyok! A jövő heti időjárás már nem lesz piskóta
Borítókép:  Peggychoucair / Pixabay.com
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ne lepődjünk meg, ha valami furcsa fehéret látunk hétfő reggel a füvön. Heti idjőrás előrejelzés.

Ma éjszakára nagyon lehűl az idő, ezért hétfő hajnalra foltokban párásság, köd is képződhet. Később azonban kisüt a nap, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható - írja az Országos Meteorológia Szolgálat a heti előrejelzésében. 

Kedden is napos időre számíthatunk, csak a nyugati határ mentén várható némi eső. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 24 és 29 fok között alakul.

Szerdán már kevesebb napsütéssel számolhatunk, inkább felhős idő várható az ország nagyobb részén. Szórványosan pedig záporok és zivatarok is kialakulhatnak.

Csütörtökön a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul. Az ország nagy részében számolni lehet esővel is, a zivataros térségekben pedig viharos lökések is előfordulhatnak.

Pénteken a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 25 fok között valószínű, de délkeleten 26, 28 fok is lehet. Napközben a korábbi napokhoz hasonlóan számolhatunk záporokkal és zivatarokkal is. Az ország nagy részében megerősödhet a déli szél.

Szombaton többfelé várható záporeső, miközben sokfelé megerősödik a délnyugati szél. Hőmérséklet szempontjából pedig kettészakad az ország: 

a legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 15 és 22, keleten 22 és 27 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás