Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megszűnik a magyar Playboy

Megszűnik a magyar Playboy

Helyi Hírek

Megszűnik a magyar Playboy

Helyi Hírek

TK 19:19

A legendás lap a kiadónál történő változások miatt nem kerül többet az újságosok polcaira.

A magyar férfitársadalom nagy része legalább egyszer biztosan belelapozott már a Playboy-ba az elmúlt években. Most azonban a 24.hu úgy értesült, hogy a kiadó döntése értelmében a lapot nem adják ki többet magyar nyelven. Sőt, a Men’s Health nevű lap is a nyuszis magazin sorsára jut.

„Az életmód magazinokat kiadó cégnél változás lesz az is, hogy az InStyle magazin és a Joy magazin kevesebb számmal jelenik majd meg a jövőben. Előbbinél az évi nyolc szám négyre csökken, de információnk szerint a Joy magazinnál is változás lesz a megjelenést illetően”

– olvasható a portálon.

A kiadó a Kreatívnak megerősítette az értesülést, és hozzátették, hogy az Exclusive is megszűnik. A portál értesülései szerint a fentieken kívúl a következő változásokat jelentette be a Marquard Media Magyarország:

a lapokhoz tartozó online felületeket is beszűntetik tevékenységüket 2020 januárjától. A kiadó új területekre koncentrál, a médiacég portfolióját pedigkét terület köré szervezik: shopping & stílus (JOY, JOY-Napok, InStyle és ShoppieGo) valamint modern család & egészség (ÉVA, APA, Gyereklélek, famiily.hu és Runner’s World).

Borítókép: Playboy