Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ámokfutást rendezett a szlovák kamionsofőr Budapest belvárosában

Ámokfutást rendezett a szlovák kamionsofőr Budapest belvárosában

Helyi Hírek

Ámokfutást rendezett a szlovák kamionsofőr Budapest belvárosában

Helyi Hírek

Promotions 21:00

Őrizetbe vették azt a 25 éves szlovák kamionsofőrt, aki kedden egy kábeldarabbal verte be egy személyautó ablakát a Bajcsy-Zsilinszky úton. A kocsiban hat hónapos gyerek is ült. A rendőrség még aznap lecsapott rá, amiről videó készült.

Stresszes munka a kamionsofőröké, ez nem kérdés. Hatalmas értéket szállítanak, és naponta órákon át feszült figyelemmel kell vezetniük, hogy időben célba érjenek. Mindez nem ad magyarázatot arra az ámokfutásra, amit egy szlovák kamionsofőr végzett Budapest belvárosában kedden délelőtt. Az esetről a police.hu-n jelent meg hír.

A Bajcsy-Zsilinszki úton egymás mögött haladt két kamion, s a hátsóra kétszer is rádudált egy személyautót vezető hölgy, hogy elkerülje a balesetet. Az első kamion sofőrje ezen annyira felkapta a vizet, hogy a forgalmas úton két sávot elfoglalva megállt, és egy kábeldarabbal a kezében elindult a nő kocsija felé.

Miközben az kikerülte a hátsó járművet, a szlovák férfi a kábellel lesújtott a kocsijára, melynek betört a hátsó ablaka, s a kocsi még be is horpadt. Egy hat hónapos és egy két éves kisgyermek is ült a hölgy autójában, szerencsére senki sem sérült meg.

A gyalázatos akció után a kamionsofőr visszaszállt az autójába, és elhajtott.

A BRFK bűnügyi bevetés csoportjának nyomozói még aznap este egy kiskunlacházi telephelyen fogták el a férfit, akinek a kamionjában megtalálták a kábeldarabot is.

Az V. kerületi rendőrkapitányságon állíották elő, majd őrizetbe vették felfegyverkezve elkövetett garázdaság, és rongálás miatt. Bírósági eljárást kezdeményeztek ellene.

Borítókép: Youtube