promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miskolci Egyetemi Napok 2019 Képekben
Borítókép:  Nagymáté Zoltán / Promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miskolc, Miskolc, sáros Miskolc, te vagy az oka mindennek...

Akár a fenti idézet is lehetne a szlogenje a Miskolci Egyetemi Napoknak. A fesztiválok korszakát éljük, számos egyetem, főiskola területén is találkozunk ehhez hasonló rendezvényekkel, de a MEN országosan egyedülálló. Csak azok tudják, azok érthetik, akik ide jártak, ide járnak, tudják, mit jelent ME hallgatónak lenni. 

Ez nem csak egy fesztivál, hanem egy verseny, megmérettetés. Karok csapnak össze, a több száz éves múlttal rendelkezők a néhány évtizedesekkel. Bár éjszaka a szórakozásé a főszerep, nappal komoly csaták folynak a győzelemért, de ezek még inkább összekovácsolják a hallgatókat, karokat, oktatókat.

Ebben az évben igyekeztünk minél jobban visszaadni számotokra az élményeket, az érzéseket, minél több pillanatot megörökíteni a versenyfutásból, szórakozásból. Ha esetleg az alkohol szabad folyása következtében egy-két emlék ködös lenne, mi segítünk világossá tenni :) 

Az a bizonyos bemelegítés. Ismerkedés a versenyzőkkel, bemutatkozások, na meg a szép hölgyek utáni sóvárgás, kik még egyetemünk rektorát, Dr. Torma Andrást is táncra perdítették! 

[[men0]]

Az első nap mivel is kezdődhetett volna, ha nem focival, hiszen 10 millió futball edző országa vagyunk! De ha sportolunk, megszomjazunk, ha eleget ittunk, éhesek leszünk, így ezen alapszükségletekhez kapcsolódó versenyek is kihagyhatatlanok voltak a repertoárból.

[[men1nap]] 

Este akár a megmérettetések is folytatódhattak volna, de az időjárás nem volt kegyes, ugyanakkor karaink hölgykoszorúját sokan megnézték volna egy iszapbírkózás keretein belül!  De a fellépők feledtették a rossz időt: Horváth Tamás, Brains, AK26, az örökzöld Kozmix, de még Szecsei apánk is szolgáltatott talpalávalót!

[[men1este]]

Új napra ébredtünk. Bár még fejünkben kavarogtak az előző napi/esti képek, menni kellett, nem volt megállás! Valamiben hasonlított azért az előző napra is: ittunk, sportoltunk, ittunk, sportoltunk, de aztán váltottunk, és katonának álltunk! Arról ne is beszéljünk, hogy néhány játékos láttán a lisztfújó verseny után még a kísértetek is megijedtek volna.

[[men2nap]]

Lemosva az út porát, a fehér lisztet, felöltve szórakozásra előkészített gúnyánkat, ismét belevetettük magunk az éjszaka forgatagába. ByeAlex, Groovehouse, mulatási Kis Grófo-val, de gyerekkorunk nagy kedvence, a disznóvágások kihagyhatatlan királyai, Mc Haver és a Tekknő is velünk mulattak ezen az estén!

[[men2este]]

Harmadik nap. Itt már nehézkes az ébredés, az ágyból való kikászálódás, az, hogy emberi alakot öltsünk majdhogynem lehetetlen számba megy. De legalább tápanyag jut bőven, amiből minél többet kell megennünk, ha győzni akarunk. Volt csobbanás a híres-hírhedt szökőkútban is, pedig mi abban csak államvizsga után pancsoltunk! 

[[men3nap]]

És bár a megpróbálatások végére értünk, a győztest kihirdették (ezúton is gratulálunk a gépészeknek!), volt egy női név, amihez dúdoltunk egy dalt. Anna. A 2006-os Boten Anna előadója, Basshunter érkezett estére, hogy velünk együtt egy hatalmasat tomboljon, de nem szabad megfeledkeznünk Alvinról és az ő mókusairól, vagy MISSH-ről és Goldhandről sem.

[[men3este]]

Vasárnap! Húsleves, újratervezés, rebootolás. Már úgy gondoljuk vége, a szervezetünk, májunk, testünk-lelkünk nem bírja tovább a kiképzést. Ám még mindig nem fogytak el a programok, hiszen a nemrég berobbant banános fiú, Krúbi vakerol, aztán BSW Yaaygat egy kicsit, hogy aztán a végén a Katapult Dj dobja le a bombát. 

[[men4este]]

Véget ért a 2019-es MEN is. A megszokott módon őrült volt, hű a hagyományokhoz, ehhez persze kellett a szervezők kitartó munkája, a Miskolci Egyetem és a HÖK munkatársai, de legfőképpen TI, hiszen nélkületek sosem lenne ugyanaz! És engedjétek meg, hogy óriási köszönetet mondjak Nagymáté Zoltán fotós kollégámnak, aki mindent bevetett, és minden pillanatot megörökített! Remélem, képei a Ti tetszéseteket is el fogják nyerni, kellemes böngészést kívánunk a közel 1500 fotó között! Hatalmas pacsi mindenkinek!

Maxi 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás