promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki édesapja lett az év lemezlovasa
Borítókép:  djszecsei.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezúttal is volt Ballatines Dj Awards, s díjazták a legjobbakat. 

Az Akvárium Klubban megtartották az idei Ballatines Dj Awardsot, ahol a 2018-as év lemezlovasait és producereit díjazták. Mint az a Dj Szövetség honlapján olvasható, „a szakmai szavazás első fordulójában a Magyar DJ és Producer egyesület tagjai bárkit jelölhettek, öt különböző kategóriában. (A jelöltséghez természetesen nem szükséges a tagság a szervezetben.)” A mainstream kategóriát Dj Szecsei nyerte, aki fellépéseivel alkalmával legtöbbször „Szecsei apátokként” aposztrofálja magát. Mint Facebook-oldalán írta:

„Már másodszor köszönöm a DJ Szövetség – Magyar DJ és Producer Egyesület tagjainak és kollégáknak, hogy az »ÉV DJ-je« szakmai díjat a hazai mainstream kategóriában az éves teljesítményem alapján ismét nekem ítélték! Köszönöm Nektek, a követőimnek, hogy szavaztatok és szurkoltatok! De mindenekelőtt köszönöm Feleségemnek, Szecseinének, hogy társam ebben az őrült életvitelben. Ez a díj kettőnké.”

A mainstream kategória sorrendje, szakmai szavazás: Szecsei, Newik, Bárány Attila. A közönségszavazást Yamina nyerte. Ami az underground szcénát illeti, ott a Belocca vitte el az első helyet, Newl és Daniel Nike előtt. Utóbbi egyébként a közönségszavazást is megnyerte. Az év producere Willcox lett megelőzve Earth n Days-t és Pixát.

Az év áttörése szakmai szavazást Strong R nyerte, a második Willcox, a harmadik Jackwell lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás