promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárparádéval várja a fiatalokat és az időseket a FŐHE Nyíregyházán
Borítókép:  FŐHE offical
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyíregyházi Egyetem hallgatói is kiszakadnak kicsit a szürke hétköznapokból, és egy több napos buli veszi kezdetét. Mutatjuk a fellépőket!

A Nyíregyházi Egyetem 19. alkalommal szervezi meg intézményének legnagyobb rendezvényét a FŐHE Fesztivált, ahol nem csak a vizsgaidőszak áldozatai, de a külsősök is bulizhatnak egy hatalmasat. Színes programokkal és persze zseniális koncertekkel várnak minden érdeklődőt. A kapunyitás május 15-én szerdán 14 órától lesz, a buli pedig vasárnap hajnalig biztosan nem fog leállni.

Az első nap legnagyobb fellépője a Follow The Flow lesz, akik a FŐHÉ-n tartják a bemelegítést, mivel a következő nap már a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató döntősei között van jelenésük az Akvárium Klub színpadán. Adjatok nekik egy kis lökést, hogy megnyerhessék. Őket követi az AK26, de aki underground hip-hopra vágyik, az a másik színpadon találkozhat a Hősökkel is.

Csütörtökön jön a populárisabb JETLAG, de a rap őrület még mindig nem áll le, mivel érkezik Essemm, na meg Majka, aki ugyebár már ezer éve Curtis nélkül tolja, és jelenleg a Majka és a Ők formációval veszi be a nagyszínpadot. Nem mi írjuk el, ez „z” nélkül van.

Pénteken olyanokkal találkozhatunk majd, mint Horváth Tamás, a Rico x Miss Mood, de a BSW is készül egy fantasztikus élő koncerttel.

Szombaton egyenesen Görögországból érkezik a FŐHÉ-re egy zseniális DJ-szettel The Prince Karma, aki a Later Bitches című dalával óriásit robbantott tavaly. A magyar húzónevek között Kowalsky meg a Vega, ByeAlex és a Slepp is készül egy fantasztikus koncertet adni a nagyszínpadon.

Persze nem csak ennyi fellépője van a FŐHÉ-nek, a lenti képen megtaláljátok a teljes beosztást. Az alvást most dobjátok félre, és készüljetek egy fantasztikus egyetemi bulira!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás