promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvannak a Nagy-Szín-Pad! idei döntősei
Borítókép:  Nagy-Szín-Pad! offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Follow the Flow, a The Bluebay Foxes és a USEME közül kerül ki a végső győztes.

Nyolc zenekar feszült egymásnak a meghívásos tehetségmutatón. Azért tehetségmutató, mivel olyan előadókról beszélünk, akik már letettek valamit az asztalra. Az elődöntőn még beleszólása volt erősen a szakmai zsűrinek, hogy ki legyen az a három zenekar, aki bejut a döntőbe, de a végső döntés a közönségre van bízva. A szavazás a mai naptól kezdve újraindult, innentől már csak is a tiétek a pálya.

A döntőbe, amelyet május 16-án, az Akvárium Klub nagytermében tartanak, a következő három produkció jutott: Follow the Flow, The Bluebay Foxes, USEME.

A közönség továbbra is SMS-ben, Instagramon és a Nagy-Szín-Pad! hivatalos internetes oldalán voksolhat. Ezt a május 16-i döntő végéig tehetjük meg, ahol a szavazást az élő adás folyamán zárják le, majd az összesítés után bejelentik a Nagy-Szín-Pad! idei győztesét.

A Nagy-Szín-Pad! győztese bemutatkozhat a Sziget, a Telekom VOLT Fesztivál, a STRAND Fesztivál és a Campus Fesztivál nagyszínpadán, meghívást kap a Petőfi Zenei Díj 2019-es showműsorába, amelynek idén is a STRAND Fesztivál ad otthont, valamint saját, dedikált estét kap az Akvárium Klubban.

Emellett minden döntős zenekar 1-1 millió forintos videóklip támogatásban részesül, és egy valaki vendégzenekari meghívást kap a Budapest Parkba. Ráadásképp az elődöntők összes résztvevője fellép a Sziget, a Telekom VOLT, a STRAND és a Campus Fesztiválon, valamint a MOL Nagyon Balaton eseményein.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás