Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tankkal mentek bort lopni Oroszországban

Tankkal mentek bort lopni Oroszországban

Helyi Hírek

Tankkal mentek bort lopni Oroszországban

Helyi Hírek

Promotions 11:47
Alapból nem szoktunk foglalkozni az efféle típusú dolgokkal, de a sztori annyira fantasztikus, hogy mindenkiből hatalmas nevetés tört elő. Az Apatity nevezetű 60 ezres kisvárosban járunk, ahol egy részeg orosz teljesen átírta a borszerzés fogalmát.

Az esetről a helyi Hibinform hírügynökség számolt be, aztán az egész világon elkezdték átvenni a nagyobb lapok. A férfi szerdán hajnalban már teljesen készen volt, de valamiért még kellett neki bor. A közelben volt egy katonai iskola, aminek a parkolójából ellopott egy tankot. Ugyebár nehogy gyalog menjen, vagy biciklivel.

A lánctalpassal áthajtott egy erdőn és az élelmiszerbolt felé, csak olyan hollywoodi akciófilmesen összetört pár autót is, majd belehajtott az üzletbe. A küldetés sikeres volt, mert megszerezte az üveg bort, amiért jött, de a boltból kifelé menet már a rendőrök várták.

A részeg férfit letartóztatták, és a hatóságok szerint nem tanúsított ellenállást. A túszt is sikeresen megmentették, aki ugyebár egy üveg bor volt. Kár, a húszas éveiben járó férfi megérdemelte volna, ha már ilyen felhajtást csinált érte. (Torony)