Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Sikeres fogyás után egy kis beauty!

A Sikeres fogyás után egy kis beauty!

Helyi Hírek

A Sikeres fogyás után egy kis beauty!

Helyi Hírek

Promotions 10:59
Eljött az idő, hogy az edzések mellett egy szépségszalonban is még szebbé varázsoljuk Anikót. A pezsgős fogadtatás helyett ittunk egy habos lattet, majd irány a kozmetika. A 30 perces expressz arckezelés során Anikó bőrét megtisztították, peelinggel eltávolították az elhalt hámsejteket, majd a krém pakolás következett, amit egy kellemes masszázzsal bevittek az arcbőrbe.

A fodrász kollégák ekkor már dörzsölték a tenyerüket, hogy a hajmosás elválaszthatatlan részét képező kényeztető fejmasszázs tökéletes legyen, de hogy időt is spóroljunk, a hajszárítás és frizura készítés közben egy mesés géllakk is felkerült a körmökre. Kézradírozással, kézmasszázzsal persze, ahogy ez a Heaven in Style-ban lenni szokott.

Anikóék egy fitnesses fotózásra készülődtek az Oxygen Wellness Fáy utcába, így a szépségnap befejezése képpen jöhetett egy kis glamour, a fotózáson viselt ruhához illő smink. Anikó feltöltődve, kívülről is megszépülve köszönte meg a HiS csapatának a kényeztetés, és ugyan a pezsgő elmaradt, mi boldogan koccintottunk az elért sikerükre.

Csak így tovább!

További információkkal és edzéssel kapcsolatos tanácsokért keresd Balázst www.facebook.com/balazsfitness oldalon.