promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen termékkel újít a Rossman, több ezer ember fog örülni ennek a hiánypótló különlegességnek
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valami egészen elképesztő dologra lettem ma figyelmes a népszerű illatszerbolt polcán, azonnal tudtam, hogy ezt mindenkivel meg kell, hogy osszam.

Tudni kell rólam, hogy alapból is sokat vásárolok a Rossmannban, nőként az egy szabályos pénztemető. Gyakorlatilag nincs termék, amit ne vásárolnék meg, férfiismerőseim nagy bánatára képes vagyok órákig nézelődni, mire mindent megkeresek, megnézek, megfogdosok, megszaglászok.

Ma konkrét termékért mentem be, így valamivel célirányosabb voltam, mintha csak lézengeni mentem volna, de a kassza felé menet még így is eltévelyedtem egy csöppet.

Mint minden boltnál, itt is a rágcsálnivalók a kassza mellé vannak kihelyezve, hogyha esetleg meg is próbáltál volna spórolni, a végén akkor is elveszítsd a bolt ellen vívott meccset és elvérezzen a pénztárcád.

Velem sem volt ez másképp, de amit találtam, az minden pénzt megért. Nektek is megvan az, amikor mondjuk melegszendvicset csináltok és boldogan kaparjátok fel a serpenyőbe kifolyt és megsült sajtot, mint a legfinomabb falatot, amit valaha ettetek? Szerintem ezt mindenki csinálja, aki nem laktózérzékeny: a sült sajt maga egy falatnyi mennyország.

És most rá is térek cikkünk témájára: a Rossman polcán észrevettem egy Let's Cheese nevű falatkát, aminek igen árulkodó a neve, de nem hittem el, hogy az aminek gondolom. Pedig de. A zacskóban 50 grammnyi sült sajtfalatot találunk. Nincs benne se liszt, se semmi más, ez nem chips, szó szerint ropogósra sütötték a sajtot és ezt zacskózták be. Többféle ízesítés volt, én a simát választottam. Kibontva egyből megcsapja az orrod a tömény sajt illata és beleharapva nem hiszed e, hogy mit tartasz a kezedben.

A ára nagyjából 800 Forint volt és minden összevetve sokkal egészségesebb, táplálóbb és finomabb rágcsálnivaló, mint bármi más ebben a kategóriában, mindemelett pedig a kalóriatartalma sem olyan vészes.

Ha nem szeretnél érte ennyit adni, de mégis élveznéd az élményt, akkor elárulom neked, hogyan készítheted el otthon, pillanatok alatt.

Hozzávalók:

Egy tömb kemény, vagy félkemény sajt

Só, bors, egyéb fűszerek (elhagyható)

Elkészítés:

Egy serpenyőt tegyél a tűzhelyre és hevítsd nagyon forróra. Eközben reszeld le a sajtot. Amikor ezzel készen vagy, akkor szórd a sajtot a serpenyőbe, kis kupacokban, egymástól távol. Amikor megsült, akkor fordíts rajta egyet. A végén egy kemény, chips állagú sajtkrékert fogsz kapni. Menet közben sózhatod, borsozhatod, fokhagymázhatod, ahogyan az ízlésed megkívánja. Készíthetsz mellé mártogatóst is, de figyelmeztetlek: igazi sztárkaja, 5 perc alatt elfogy bármennyit csinálsz.

Merészebbek bevállalhatják camambert-ből is, itt lényegesen több a sütési idő, de abból is isteni finom lesz a végeredmény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás